Güldürme Beni 1. Bölüm saat kaçta hangi kanalda?

Güldürme Beni
Güldürme Beni 1. Bölüm saat kaçta hangi kanalda?

Merakla beklenen Güldürme Beni komedi programının saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor. İnternette en çok arananlar arasında yer alan Güldürme Beni'yi Demet Akbağ ve Şahin Irmak sunuyor. Güldürme Beni'nin yayın bilgileri haberimizde.

Yapımını Bloom Medya’nın üstlendiği yeni komedi programı ‘Güldürme Beni’nin ilk bölümünün ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı google'da en çok arananlar arasında yer alıyor.

Güldürme Beni 1. Bölüm saat kaçta hangi kanalda? - Resim : 1

Usta oyuncu Demet Akbağ’ın birbirinden ünlü yarışmacılar ve konuklarla birlikte yeni bir komedi formatıyla ekrana döneceği ‘Güldürme Beni’de, yarışmacılar gülmemeye çalıştıkça seyirci kahkahadan kırılıyor. 

Eğlenceli içeriği ile dikkat çeken programda, Demet Akbağ ‘Komedi Dairesi Başkanı’ unvanıyla seyirci karşısına çıkıyor! Yarışmacılara ve konuklara çeşitli sürpriz rolleri Demet Akbağ verirken, programın sunuculuğunu ise Şahin Irmak üstleniyor. Yarışmacılar birbirlerini güldürmeye çalışırken kendileri gülmemeye çalıştı, en çok gülen eleniyor. Yarışmacıların her anı, evin tüm duvarlarına ve tüm objelerine gizlenmiş kameralarla saniye saniye kaydedildi. Hiçbir gülümseme, tebessüm ve kahkaha bu kameralardan kaçamıyor.

Demet Akbağ, yarışmacıları tüm bu kameraların görüntülerini yansıtan monitörlerle donatılmış özel komuta merkezinden izledi. Akbağ ünlü konuklarıyla yaptığı işbirliklerinde yarışmacılara sürprizler hazırladı. Kimi görevlerini ünlü misafirlerine vererek, onları Güldürme Beni Evi’ne yolladı.

GÜLDÜRME BENİ 1. BÖLÜM YARIŞMACILARI KİMLER?

Gülenin kaybedeceği programın yarışmacıları Ersin Korkut, Suzan Kardeş, Sinan Çalışkanoğlu, Aslı Bekiroğlu, Sadi Celil Cengiz, Mustafa Üstündağ, Nursel Köse birbirinden eğlenceli halleriyle dikkat çekti.

 

Kaynak: Haber Global TV

Show TV güldürme beni Demet Akbağ Şahin Irmak