Güldür Güldür Show'un oyuncusu yürek dağladı: "Anneciğim vefat etti, cenazeye gidemedim"

Magazin Haberleri
Güldür Güldür Show'un oyuncusu yürek dağladı: "Anneciğim vefat etti, cenazeye gidemedim"

Güldür Güldür Show’daki performansıyla beğeni toplayan oyuncu Mahir İpek, yakın zaman önce annesini koronavirüs nedeni ile kaybetmişti. Ramazan Bayramı'nı buruk geçiren Mahir İpek, yaşadıklarını ilk kez anlattı.

Güldür Güldür Show'un ünlü oyuncusu Mahir İpek geçtiğimiz akşam Cihangir'de bir mekanda arkadaşları ile sohbet ederken görüntülendi.

Güldür Güldür Show'un oyuncusu yürek dağladı: "Anneciğim vefat etti, cenazeye gidemedim" - Resim : 1

Magazin muhabirlerini görünce yanlarına giden Mahir İpek, "Arkadaşlar bayramınız kutlu olsun. Hava çok soğuk, eğer beni bekliyorsanız bu havada içim el vermedi, varsa sormak istediğiniz sorun" diyerek soruları yanıtladı.

Güldür Güldür Show'un oyuncusu yürek dağladı: "Anneciğim vefat etti, cenazeye gidemedim" - Resim : 2

Muhabirler İpek'e, "Mahir Bey sizin için çok buruk bir bayram, annenizi pandemide kaybettiniz. Acınız çok büyük" cümlesini yöneltti. Duygulanan sanatçı, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"Sağlık Bakanlığı rakamlar açıklıyor, 'Aa şu kadar insan vefat etmiş' diyorsunuz. Sonra bir bakıyorsun bu istatistik içinde sen de varsın, senin bir parçan da var. '80 milyonun içinde beni mi bulacak canım?' dersin ve bulur. İstanbul'da pozitif olmuştum, anneciğim Ankara'da ama aynı dönemde olduk. Anneciğim hayatını kaybetti ve ben gidemedim çünkü karantinadaydım. Korkunç günler yaşadık. Sadece benim için değil, bütün Türkiye bu korkunç günleri yaşadı. Bir aileden 4-5 kişinin hayatını kaybettiği oldu. Çok ağır bir şey..."

 

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri