Güldür Güldür Show'da beklenmedik ayrılık! Yıllardır sahnedeydi...

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Güldür Güldür Show'da beklenmedik ayrılık! Yıllardır sahnedeydi...

Ekranların sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken, yapımda şaşırtıcı bir ayrılık yaşandı. Seyircinin Güldür Güldür sahnesinde izlemeye alıştığı Alper Kul'la Aylin Kontente çiftinden Kul, beklenmedik bir ayrılık kararı aldı. Ünlü oyuncu kararını, sosyal medyadan duyurdu.

Güldür Güldür Show programı yeni sezonuna başlıyor. Beş'er Beşer adıyla başlayıp İnsanlar Alemi ve sonra da Güldür Güldür adıyla devam eden programın proje oluşturucusu olan Alper Kul, ilk bölümden bu yana da Güldür Güldür Show kadrosunda rol alıyordu. Eşi Aylin Kontente Kul da İnsanlar Alemi döneminde katılan Alper Kul ayrılık kararını, Instagram hesabında yaptığı şu açıklamayla duyurdu:

"Canlarım benim. Alkışınız, eğlenceniz bol olsun. Turneler kolay geçsin, anılar efsanevi olsun. Efendim ben bu sezon Güldür Güldür ailemle birlikte ekranlarınızda olamayacağım. Affınıza sığınarak, bu seneyi pas geçiyorum. Tüm ekibimi ve izleyicilerimizi hasretle, sevgiyle ve hürmetle kucaklıyorum."