Güldür Güldür Show'un yıldızı ikinci kez baba oluyor

Güldür Güldür Show'un yıldızı ikinci kez baba oluyor

Güldür Güldür Show'un sevilen isimlerinden Rüştü Onur Atilla, eşi Sinem Ayyıldız'ın ikinci oğullarına hamile olduğunu duyurdu.

Show TV'nin sevilen programı 'Güldür Güldür Show'un oyuncusu Rüştü Onur Atilla, müjdeli haberi sosyal medya hesabından verdi. Atilla, ikinci kez baba olacağını duyurdu.

Eşi Sinem Ayyıldız ile birlikte objektif karşısına geçen 34 yaşındaki oyuncu, çocuğunun cinsiyetini de açıkladı.

Güldür Güldür Show'un yıldızı ikinci kez baba oluyor - Resim : 1

Oyuncu ve eşinin bu karesi kısa süre içerisinde 32 binden fazla beğeni aldı. 

TEBRİK MESAJLARI YAĞDI

Ünlü çifti, Ezo Sunal, Ali Sunal, Doğa Rutkay, Sinan Çalışkanoğlu, Devrim Yakut, Metin Uca ve Aylin Kontente başta olmak üzere çok sayıda yakın dostu tebrik etti.

2014 yılında nikah masasına oturan ve mutlu bir evlilik sürdüren Rüştü Onur Atilla-Sinem Ayyıldız çifti, ilk çocukları Kemal'i, 2018'de kucaklarına almıştı.

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA KİMDİR?

Tiyatro ile lise yıllarında tanışan Rüştü Onur Atilla 18 Mayıs 1986 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Tiyatroya olan ilgisi kariyerini bu şekilde yönlendirmesine neden oldu ve Anadolu Üniversitesi ile birlikte PERA Güzel Sanatlar Akademisi Oyunculuk Bölümlerinden mezun oldu.

ONUR ATİLLA FİLMOGRAFİ

Cici Babam, sinema filmi - 2018Salur Kazan, sinema filmi - 2017Dedemin Fişi, ( Vecdi) Sinema filmi - 2016Eyyvah Eyvah 3, Sinema filmi - 2014Güldür Güldür, (İbrahim Çekiç)Kavak Yelleri,Şen Yuva, TV DizisiHuzurum Kalmadı, TV DizisiKahve Bahane, TV dizisiYola Çıkmak, Sinema filmiHareket Sekiz, Sinema filmi

Kaynak: Haber Global TV

Güldür Güldür Show