Gülden Karaböcek'in sahne aldığı mekanın sahibi konuştu: "Çorbacı değil..."

Magazin Haberleri

Şarkıları ile 80'li yıllara damga vuran isimlerden biri olan Gülden Karaböcek'in bir çorbacıda sahne aldığı iddiası ve görüntüleri olay yarattı. Çıkan haberlerden dolayı üzgün olduğunu söyleyen mekan sahibi ilk kez konuştu.

'Ben Olmalıydım', 'Sevsen Ne Olurdu?', 'Sen Evlisin', 'Nem Kaldı', 'Dilek Taşı', 'Hatıran Yeter' şarkılarıyla ününe ün katan ve bir dönemin en önemli ses sanatçılarından Gülden Karaböcek'in son görüntüsü magazin gündemine bomba gibi düştü.

Yılların eskitemediği 69 yaşındaki sanatçının bir çorbacıda sahne aldığı iddiası ve görüntüleri basında yer aldı.

YORUM YAĞDI

Videoyu izleyen Karaböcek’in hayranları “Sanata sanatçıya asla değer yok”, “Çok zoruma gitti. Düzgün bir sahne yok mu Gülden Karaböcek için”, “Ekmeğin ayıbı yok, helalinden kazanıyor” gibi yorumlar yaptı.

"ÇORBACI DEĞİL KONSEPT MEKAN"

Gülden Karaböcek'in sahne aldığı mekanın sahibi Fırat Yeşilçınar TELE1'e konuştu.

Fırat Yeşilçınar şu açıklamayı yaptı:

"Başka sanatçılarla da görüşüyoruz. Burası nostaljik bir ortam. 400 kişilik salonumuz var, konsept bir mekan. Ahde vefa programı yapıyoruz kaset ve plak imzası için. Ferdi Tayfur ve Yıldız Tilbe’nin menajerleriyle görüştük. Plağı olan herkesle görüşeceğiz.

Playback iki üç şarkı söyledi. Plak imzaladı ve fotoğraf çekildi. Konser değil yani.

Zaten bu çorbacı muhabbetiyle ilgili avukatlarımızla görüşeceğim. Çorbacı derken, aşağılar gibi… Biraz düşünmeleri gerek. Onu yazanların gelip burayı görmesi gerekiyor."

DEMET AKALIN'DAN 'ENİŞTECİ' YORUMU!

Öte yandan sosyal medyada ilgi çeken görüntülerin altına Demet Akalın'ın, "Tüm eniştecilerin sonu böyle olsa izlesek" yorumu ise güne adeta damga vurdu.

KIZINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Gülden Karaböcek'in kızı Nur Düzgit'ten ilk açıklama geldi.

"GÖRÜNTÜLER 4 YIL ÖNCESİNE AİT"

Nur Düzgit, "Görüntüler 4 yıl öncesine ait. Nostaljik bir çorbacıda imza günü oldu. Bir tane playback şarkı söyledi, sahne almadı" dedi.

Ayrıca Düzgit Demet Akalın'ın yaptığı yoruma da ateş püskürerek, "Annemin çorbacıda sahne aldığı haberlerini hiç dert etmedik, ama Demet Akalın'ın 'enişteci' yorumu bizi çok üzdü. Onu annem de, ben de çok severdik. Şimdi sayfamdan Demet'le fotoğrafımızı siliyorum, konser bileti almıştım. Onu da yırtıp atacağım.

Sözleri 50 yıllık bir sanatçıya yapılmış büyük bir saygısızlık, terbiyesizlik!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Gülden Karaböcek Neşe Karaböcek magazin haberleri