Gülçin Ergül kazada sevgilisini kaybetti! Cemre Kemer'den ilk açıklama geldi

Gülçin Ergül Magazin Haberleri
Gülçin Ergül kazada sevgilisini kaybetti! Cemre Kemer'den ilk açıklama geldi

Hepsi grubunun eski üyesi Gülçin Ergül, ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı bir trafik kazası geçirmişti. Kazada Ergül yaralanırken, Lafçı ise yaşamını yitirmişti. Hepsi grubunun diğer üyeleri arasında yer alan Cemre Kemer arkadaşının başına gelenlerden sonra yaptığı paylaşımlarla tepki çekti.

Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Gülçin Ergül trafik kazası geçirmiş ve kazada sevgilisi hayatını kaybetmişti. Erdal Şeyda Lafçı'nın ölüm haberiyle yıkılan Ergül'ün ise sağlık durumu iyiye gidiyor.

Gülçin Ergül'ün bu kötü haberle yıkılmasının ardından gözler diğer grup üyelerine çevrildi ancak bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ekipten kimse konuyla ilgili bir paylaşım yapmadı.

Gülçin Ergül kazada sevgilisini kaybetti! Cemre Kemer'den ilk açıklama geldi - Resim : 1

Cemre Kemer cenazeden sonraki gün yaptığı üst üste paylaşımlarla tepki gördü. Cemre Kemer gelin tepkiler üzerine bir paylaşımına ise şu yorumu bıraktı; "Bazı konular hassastır, sosyal medyada değil gerçek hayatta paylaşmak gerekir."

Gülçin Ergül kazada sevgilisini kaybetti! Cemre Kemer'den ilk açıklama geldi - Resim : 2

ARALARI ESKİSİ GİBİ DEĞİL

Gülçin Ergül daha önce yaptığı bir açıklamada Kemer'le ilişkisi hakkında "Eskisi gibi o kadar yakın olmadığımız için nikaha davet etmemesinde bir anormallik yok. Kırgınlık yok, biz artık barıştık zaten" ifadesini kullanmıştı.

Gülçin Ergül kazada sevgilisini kaybetti! Cemre Kemer'den ilk açıklama geldi - Resim : 3

NE OLMUŞTU?

İstanbul-İzmir yolunun Susurluk ilçesi mevkisinde meydana gelen kazada, Erdal Şeyda Lafçı yönetimindeki otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Lafçı'nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, aynı yönde ilerleyen Cengiz Yücel yönetimindeki TIR’ın dorsesine arkadan çarptı.

Lafçı'nın kullandığı otomobil savrulup bariyerlere çarparak durdu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Erdal Şeyda Lafçı’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Araçtaki Hepsi grubunun eski solisti Gülçin Ergül ise kaldırıldığı Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Kaynak: Haber Global TV

Gülçin Ergül Cemre Kemer magazin haberi trafik kazası