Gülben Ergen: İstikrarlı adam severim

Gülben Ergen: İstikrarlı adam severim

Gülben Ergen, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda özel hayatı ile ilgili samimi itiraflarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 'Aslı Şafak'la İşin Aslı' programına konuk oldu. Şafak'ın sorularına samimi cevaplar veren Ergen, yaptığı itiraflarla izleyenleri şoke etti. 

'İÇLİK GİYDİM VE SAÇLARIM KİRLİYDİ' 

Yeni şarkısı 'Benim Hayatım'ı sevenleriyle buluşturan Gülben Ergen, karlar içinde çekilen yeni klibi ile ilgili "içlik giymeme rağmen çok üşüdüm" diyerek stüdyodakileri kahkahalara boğdu. 

İçlik itirafını nasıl yaptığına şaşıran Ergen, bu kez saçlarıyla ilgili şaşırtan bir açıklamada bulundu. Aslı Şafak "Saçlarımı senin gibi yapmak istiyorum kuaförüm bana olmayacağını söyledi" deyince, Gülben Ergen ikinci bombayı patlattı: "O saçlar iki günlük. Saçlarım orada kirli. Ben o saç şekli için bir gün önceden yaptırıyorum." 

Gülben Ergen: İstikrarlı adam severim - Resim : 1

'İSTİKRARLI ADAM SEVERİM'

Şarkılarıyla olduğu kadar özel hayatıyla da merak konusu olan Gülben Ergen, hayatına girecek olan adamda neler olmasını beklediğini ilk kez açıkladı. 

"Erkekler, kadınların lunapark gibi olmasını istiyor" açıklamasında bulunan Gülben Ergen, ilişkilerinde aşık olduğu adam için zamanında kendisini değiştirdiğini açıkladı. Artık bunları yapmadığını sözlerine ekleyen Ergen aşık olacağı adamı şu sözlerle tarif etti: "İstikrarlı adam severim. Öyle her yerde başka olan adam istemem. Siyah-beyaz gelsin bana, bende zaten tüm renkler var."

gülben ergen Aslı Şafak