Gülben Ergen'den 'sahte hesap' açıklaması

Gülben Ergen'den 'sahte hesap' açıklaması

Gülben Ergen, önceki gün Nişantaşı'nda bir kafede albüm toplantısı yaparken objektiflere yansıdı. Şarkıcıya sahte hesap kullandığı iddiaları soruldu.

Albüme başladığını ve yılbaşına yetiştirmeyi düşündüğünü söyleyen Gülben Ergen, "Albüm için stüdyoya girdim, yılbaşına doğru yetiştirmeye planlıyoruz. Ne kadar 'memleketin durumu kötü erteleyelim' desem de bu korona yakın zamanda gidecek gibi durmuyor, o yüzden müzik dursun istemedim" dedi.

Mustafa Sandal'dan da şarkı aldığını ve birlikte stüdyoya gireceklerini anlatan Ergen, "Yaptığım single'lardan güzel geri dönüşler aldım. Ama artık albüm yapmak lazım. O da zor iş 9-10 şarkıyı bir araya toplamak. Çok sevdiğim arkadaşlarım var hepsini bir arada söyleyeceğim. Sadece Mustafa Sandal'ı söyleyebilirim. Bugün stüdyoya gelecek, çok güzel bir şarkısı var. Biz düetin en güzelini yaptık belki düet olmaz ama onun sesi ya da vokali olabilir. Mustafa çok sevdiğim bir arkadaşım, güzel şarkılar yapıyor" ifadelerini kullandı.

Gülben Ergen, "Dünyada kendini yenilemeyen ve kendini tekrar eden herkes geride kalmak zorunda. Benim müziğim her zaman kendini yenileniyor; sözleri de altyapıları da. Ülkemizde gençlerin tercih ettiğim bir müzik biçimi var. Ben kendimi ait hissettiğim kadar kendimi yenilemekten yanayım" dedi.

Ergen, müzik sektörünün pandemiden zarar görmesi ile ilgili soru üzerine, "Bence çok hüzünlü, yıpranmayan 'ben yıpranmadım' diyorsa ben inanmam ona. Elbette yıprandık ama farklı yıpranmaların yanında belki bizimki yıpranmak sayılmaz. O yüzden üslubunca konuşmak lazım, etkilenmedim demek mümkün değil ama olana da razı olmak bizim yaşam şeklimiz" açıklamasında bulundu.

Gülben Ergen'den 'sahte hesap' açıklaması - Resim : 2

HACEMAT YAPTIRMIŞTI 

Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde bir sağlık merkezinde hacemat yaptırdığını hatırlatılması üzerine, "Sırtımı göstersem size hala kıpkırmızı. Bardak izleri duruyor bir ay daha kalacakmış. Allah'tan kış ve sahne yok. Hacemat, İbn-i Sina tıbbından bu yana çok kullanılan bir yöntem ağrıları dindirici, stresi azaltıcı bir yöntem ben de hacemat yaptırdım" şeklinde konuştu.

“'CAN KADIN’A BİRŞEY OLMAZ”

Gülben Ergen, kendi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına yanlışlıkla 'Can kadın' yazdığı için sahte hesap kullandığı iddialarına da ilk kez cevap verdi. Şarkıcı, "Sahte hesabınız var mı?" sorusu üzerine, "Can kadın mı? Bak yine bana yaradı. Unutmayın ki 'Can kadın'a birşey olmaz, oldu 2020. Yok tabii ki öyle bir şey" ifadelerini kullandı. (Milliyet)

Kaynak: Haber Global TV

gülben ergen Nişantaşı