Gülben Ergen'den bomba açıklama: Dadı'dan ne kadar kazandı?

Gülben Ergen'den bomba açıklama: Dadı'dan ne kadar kazandı?

Şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, Emel Yalçın'ın YouTube programında yıllar önce rol aldığı Dadı dizisiyle ilgili itiraflarda bulundu.

Yaklaşık 15 yıldır dizi setlerinden uzak olan Gülben Ergen, katıldığı YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu. 

"DADI'DAN ÇOK PARA KAZANMADIM"

Show TV'de 2001-2002 tarihleri arasında ekrana gelen Dadı dizisiyle ilgili yıllar sonra açıklamalar yapan Ergen, Dadı'dan çok para kazanmadığını itiraf ederek, "Dadı'dan aldığım parayı söylesem inanamazsın. Çok azdı. 13 bölüm sonra dizi tutunca arttı" dedi.

Gülben Ergen'den bomba açıklama: Dadı'dan ne kadar kazandı? - Resim : 1

Bir dönem taksi plakalarına sahip olduğu iddialarıyla gündeme gelen Ergen, "Hiç taksi plakalarım olmadı ama hep çok güzel şarkılarım oldu. Ticarete yatırım yapmak çok ayrı bir zekadır. Ben şarkıya, sahneye yatırım yapmayı bilirim" açıklamasında bulundu. 

Gülben Ergen'den bomba açıklama: Dadı'dan ne kadar kazandı? - Resim : 2

"LEMAN SAM OLMAK İSTİYORSUN..."

Şu sıralar yeni albümü 'Seni Kırmışlar'ın tanıtımını yapan Ergen, Okan Bayülgen'in tv100'de yayınlanan Nokta programında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Okan Bayülgen, Gülben Ergen’e, “Sen aslında kimi sanatçıların yapmak istediği şeyi de yapmak istiyorsun. Yani Zuhal Olcay gibi, Leman Sam gibi de olmak istiyorsun ancak kimse buna izin vermez. Çünkü sanatçılar kamplara ayrılılar. Bahsettiğim durum siyasi kamplaşma değil ancak bir kamplaşma vardır” yorumunda bulundu.

Gülben Ergen'den bomba açıklama: Dadı'dan ne kadar kazandı? - Resim : 3

Gülben Ergen bu durum karşısında tepki gösterdi. Ergen, “Aranıza beni almak için takla atarsınız da belli etmezsiniz’ dedi. Okan Bayülgen de “Evet ama sadece konuşmak için” deyince stüdyoda gerginlik yaşandı. 

Kaynak: Haber Global TV

gülben ergen magazin haberleri