Gül Sunal'ın Kemal Sunal özlemi: Çok yoruldum

Haber Merkezi
Kemal Sunal Magazin Haberleri
Gül Sunal'ın Kemal Sunal özlemi: Çok yoruldum

Kemal Sunal'ın aramızdan ayrılışının üstünden tam 24 yıl geçti. Gül Sunal da eşine özlemini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. Sunal, paylaşımında "03.07.2000 hayat durmuş bana da, ben çabalıyorum. Çok yoruldum" ifadelerini kullandı.

“Kapıcılar Kralı”, "Çöpçüler Kralı", "Süt Kardeşler”, “Hababam Sınıfı”, “Tosun Paşa”, “Sahte Kabadayı”nın da arasında bulunduğu onlarca filmde birbirinden farklı karakterlere başarıyla hayat veren Kemal Sunal, 24 yıl önce bugün hayatını kaybetti. Usta isim bugün ailesi, sevenleri ve sanatçı dostları tarafından anılıyor.

Gül Sunal da duygusal bir sosyal medya paylaşımıyla yıllar önce kaybettiği eşini andı.

"GERÇEKTE ÖLEN HAYATTA KALANDIR"

Eşi Kemal Sunal ile yıllar önce verdiği pozu paylaşan Gül Sunal, "Birbirini gerçekten seven iki kişiden biri ölürse eğer, gerçekte ölen, hayatta kalandır." Kemaaaallllll, Cemil Meriç böyle demiş" dedi.

"GERÇEKTEN ÖYLE OLUYOR"

Sunal, sözlerine "Gerçekten de öyle oluyor bil istedim. 03.07.2000 hayat durmuş bana da, ben çabalıyorum. Çok yoruldum" diye devam etti.

“ÖYLE BİR ŞANSIN YOK GÜLÜM”

Annesi Gül Sunal'ın paylaşımına kayıtsız kalamayan Ali Sunal, "Ne yorulması torunların seninle oynamaya bayılıyor, öyle bir şansın yok gülüm" ifadelerini kullandı.