Gözaltına alınan Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından kim paylaşım yapıyor? Sosyal medya karıştı

Dilan Polat Magazin Haberleri
Gözaltına alınan Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından kim paylaşım yapıyor? Sosyal medya karıştı

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından art arda paylaşımlar yapıldı. Polisin konuyla ilgili harekete geçmeye hazırlandığı iddia edildi.

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda, haklarında soruşturma başlatılan ve şirketlerinde arama yapılan Dilan Polat, eşi Engin Polat ve Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun da aralarında bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltındaki Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından dün akşam art arda paylaşımlarda bulunulması dikkat çekti.

Gözaltına alınan Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından kim paylaşım yapıyor? Sosyal medya karıştı - Resim : 1

"ADALET HERKESE VE HER YERDE"

X hesabından paylaşım yapan Polat, gazeteci Murat Ağırel'in bir gönderisini etiketleyerek, "Adalet herkese ve her yerde ama çifte standart serde. Sevgili ülkemin sevimli aydınları!" dedi.

Gözaltına alınan Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından kim paylaşım yapıyor? Sosyal medya karıştı - Resim : 2

PAYLAŞIMLAR SOSYAL MEDYAYI KARIŞTIRDI

Dilan Polat'ın gözaltına alınmasının sonrasında da X hesabından paylaşımların yapılması akıllara telefonu yanında olabilir mi, sorusunu getirdi. Ancak Dilan Polat'ın telefonunun başka biri tarafından kullanıldığı düşünülüyor. Ayrıca polis bunun için de harekete geçmeye hazırlanıyor. 

DEMET AKALIN İLK KEZ KONUŞTU!

Demet Akalın, kariyerine doğum fotoğrafçılığıyla başlayan eski fotoğrafçısı Dilan Polat'la ilgili ilk kez konuştu.

Yeni programı 'Demet ve Jess'le Gel Konuşalım'da merak edilenleri anlatan Akalın, “2017 yılında Esra Balamir getirmişti bana Dilan Polat'ı. Fotoğraflar çekmesi için. Gülşen'e götürmüştüm onun oğlunun fotoğraflarını çeksin diye. Bizim sahne fotoğraflarımızı çekerdi, eşiyle gelirdi. Dilan böyle bir kız değildi.” dedi.

Ünlü isim açıklamasında “Sonra birtakım şeyleri hissettiğim için uzaklaştım. Bu parayla falan alakalı şeyler değil... Benimle ve Hira’yla dalga geçen videolar yaptı, benim için orada bitti, sayfa kapandı. Benimle barışmak istedi, ben oralı olmadım. Bir aydır dehşetle izliyorum. Sabah onu o halde izleyince inan üzüldüm!” ifadelerine yer verdi.

Gözaltına alınan Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından kim paylaşım yapıyor? Sosyal medya karıştı - Resim : 3

SORUŞTURMANIN GEÇMİŞİ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Engin Polat ve Dilan Polat haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılmış, şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyallerle defterlere el konulmuştu.

Kaynak: Haber Global TV