Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden evlendi mi? İşte yanıtı

Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden evlendi mi? İşte yanıtı

'Taş Bebek' lakaplı Gönül Yazar'ın bir süredir birlikte olduğu kendisinden 32 yaş küçük Rüzgar Maden ile 8. kez nikah masasına oturduğu iddia edildi. Yazar, evlilik iddialarına yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı Gönül Yazar'ın evlendiği haberi dün sosyal medyada gündem yaratmıştı. Yazar, 2. Sayfa programında "Yeniden evlenir misiniz?" sorusunu yanıtladı. Şarkıcı şu açıklamayı yaptı: 

"RÜZGAR'LA KÜSTÜK"

"Öyle bir evlenirim ki çatır çatır hem de... Niye evlenmeyeyim? Kendime uygun; güvendiğim, sevdiğim ve hayatımı sürdürebileceğim biri olursa uzatırım elimi, tutarım. Böyle bir kişi hayatımda yok. Rüzgar ile 1 hafta önce küstük. Geçinemiyoruz. Çok kibirli ve egolu. Bende hiç ego yok. Basına vereceğim beyanatları bana öğretmeye çalışıyor. Çok kıskanç ve insanlara yukarıdan bakan bir hali var. Bende de kıskançlık var. Ben ona karşı hiçbir olumsuzluk yapmadım. Geçmişte kırmışsam beni affetsin. Ben onu üzmemeye hep çok dikkat ettim. Bana iyi davranırsa bu iş bitmedi, yürür."

Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden evlendi mi? İşte yanıtı - Resim : 1

"1 hafta önce küstük" açıklamasında bulunan Taş Bebek'in 3 gün önce Rüzgar Mağden'in paylaşımına yorum yazması dikkatlerden kaçmadı.

Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden evlendi mi? İşte yanıtı - Resim : 2

‘GELİN ATA BİNMİŞ’ YAZDI ORTALIK KARIŞTI

Kendisinden 32 yaş küçük sevgilisiyle gözlerden uzakta bir ilişki sürdüren Yazar, geçtiğimiz gün Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini heyecanlandırdı. Gelin arabasına binerken fotoğrafını “Gelin ata binmiş ya nasip demiş” notuyla paylaşan Gönül Yazar'a sevenleri “Evlendin mi?” diye sordu. Herkesin 8. kez nikah masasına oturduğunu düşündüğü Yazar, bu soru karşısında “Onur ödülü almaya gelin arabasıyla gidiyorum.” açıklamasında bulundu. Usta sanatçı, yorumların artması üzerine paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: “Beni almaya böyle geldiler, ortada kısmet mi var? Evlilik mi nerede?”

Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden evlendi mi? İşte yanıtı - Resim : 3


Gönül Yazar