Gönül Yazar: İnşallah yeniden telli duvaklı gelin olurum

Gönül Yazar: İnşallah yeniden telli duvaklı gelin olurum

Türk sanat müziği sanatçısı Gönül Yazar, kendinden 32 yaş küçük yönetmen Rüzgar Mağden ile yeni bir aşka yelken açtığını açıkladı. Yedi kez evlenip boşanan Yazar, yeniden evlenmek istediğini dile getirdi.

Türk sanat müziğinin dev çınarı Gönül Yazar, kendinden 32 yaş küçük yönetmen Rüzgar Mağden ile aşk yaşadığını paylaştı. 83 yaşındaki sanatçı katıldığı bir televizyon programında yeni sevgilisiyle ilgili açıklama yaparken, "İnşallah yeniden telli duvaklı gelin olurum. Çok istiyorum" dedi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Gönül Yazar, "Metin Oktay’la ‘Taçsız Kral’ filmde oynamıştım orada görmüş aşık olmuş. 'Büyüyünce bu kadınla evleneceğim' demiş. Birbirimizi çok seviyoruz. Biz ikimiz bu yolda yürümeye karar verdik. Biz birbirimizden başkasına bakmayız çok aşığız. Annelerimiz ve babalarımız öldü. Rüzgar'a çok seviniyorum. Hayatta kimseye ona güvendiğim kadar güvenmedim. Herkes yattığı zaman ben tavana bakıyorum. Ben böyle aşk görmedim, çok seviyorum onu!" dedi.

51 yaşındaki Rüzgar Mağden'in, 'Beyaz Show' başta olmak üzere birçok önemli projede görev aldığı biliniyor.

Gönül Yazar Rüzgar Mağden aşk evlilik Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa