Gönül Dağı dizisinin kadrosuna yeni isim!

Magazin Haberleri Gönül Dağı
Gönül Dağı dizisinin kadrosuna yeni isim!

Ekrana geldiği ilk günden bu yana izleyicilerin gönlünde taht kuran TRT 1 dizisi Gönül Dağı'na usta bir oyuncu katıldı.

Ekrana geldiği ilk günden bu yana izleyicilerin gönlünde taht kuran Gönül Dağı dizisine usta oyuncu Cem Kurtoğlu katıldı. Başarılı oyuncu dizide, Elif ve Zeynep’in yurt dışından dönen babası Arif’i canlandırıyor.

Gönül Dağı dizisinin kadrosuna yeni isim! - Resim : 1

GÖNÜL DAĞI ARİF KARAKTERİ KİMDİR?

Kurtoğlu, Gönül Dağı’nda, daha çok küçükken çocuklarını ninelerine bırakarak eşiyle birlikte Almanya’ya giden ve bir daha dönmeyen Arif karakterini canlandıracak.

Geçtiğimiz hafta kızlarını telefonda arayarak geleceğini açıklayan Arif, özellikle Zeynep’in büyük tepkisiyle karşılaşmıştı. Elif ise kardeşini sakinleştirmeye çalışarak konuya ılımlı bir şekilde yaklaşmıştı.

Bu hafta ekrana gelecek Gönül Dağı’nın kırk beşinci bölümünde, çocukluklarından bu yana aile sıcaklığını yaşayamamış iki kardeşin, yıllar sonra aniden ortaya çıkan babalarıyla hesaplaşmalarına tanıklık edeceğiz. Çocuklarından ayrı yurtdışında yaşayan ve uzun yıllar ortada gözükmeyen Arif, geçmiş yılların muhasebesini nasıl yapacak? Elif ve Zeynep, babalarını affedebilecek mi? Babalarına ikinci bir şans verecekler mi?

Gönül Dağı dizisinin kadrosuna yeni isim! - Resim : 2

CEM KURTOĞLU KİMDİR?

Cem Kurtoğlu 31 Temmuz 1959’da İstanbul’da dünyaya geldi. Oyuncu ve sunucu Kurtoğlu Ankara Devlet Konservatuvarı yüksek bölümü mezunudur. Muazzez Kurtoğlu ve Haluk Kurtoğlu'nun kendileri gibi oyuncu olan oğludur.

Mezuniyetinin ardından bir süre Ankara Devlet Tiyatrosu'nda, sonra da İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda sanatçı kadrosunda görev yapmıştır. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, birçok sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları yapmıştır. 1990-1991 TRT 1'de Gün Başlıyor programını, Show TV'de de 1992-1999 yıllarında yapılan Sıcağı Sıcağına programını sundu.

Kaynak: Haber Global TV

Gönül Dağı Gönül Dağı dizisi Gönül Dağı Cem Kurtoğlu magazin magazin haberleri