Gönül Dağı dizisinden hayranlarını üzecek haber! Yayın akışından kaldırıldı

Gönül Dağı Dizi Haberleri
Gönül Dağı dizisinden hayranlarını üzecek haber! Yayın akışından kaldırıldı

Başrolleri Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan'ın paylaştığı TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'ndan hayranlarını üzecek haber geldi. TRT 1'in bugün yayınlanan yayın akışında Gönül Dağı 40. bölüm yer almadı. Peki Gönül Dağı TRT 1 yayın akışından neden kaldırıldı? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman

Anadolu'nun farklı kültürlerine aynı anda yer veren TRT 1 dizisi Gönül Dağı dizisi, ikinci sezonuyla da cumartesi akşamları ekrana geliyor. 

Mustafa Çiftçi’nin hikayelerinden esinlenilerek ekranlara uyarlanan ve çekimleri Eskişehir Sivrihisar'da sürdürülen dizi,  geçtiğimiz hafta yayınlanan 39. bölümüyle ekran başındakileri yine kah ağlattı kah güldürdü.

Ancak 13 Kasım Cumartesi akşamı 40. bölümüyle ekranlara gelmesi beklenen Gönül Dağı dizisinden izleyicisini üzecek bir haber geldi.

Gönül Dağı dizisinden hayranlarını üzecek haber! Yayın akışından kaldırıldı - Resim : 1

GÖNÜL DAĞI, TRT 1 YAYIN AKIŞINDAN NEDEN KALDIRILDI?

13 Kasım akşamı 40. bölümüyle ekranlara gelmesi beklenen Gönül Dağı, yayın akışından çıkarıldı. Gönül Dağı'nın 40. bölüm fragmanını gören dizinin hayranları adeta büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Yeni bölüm fragmanında, dizinin yayın tarihi 13 Kasım olarak yer almadı. Bu durum izleyicilerin kafasında soru işaretleri oluştururken gerçek çok sonra ortaya çıktı.

Gönül Dağı, 13 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye-Cebelitarık milli maçı olması nedeniyle TRT 1'in yayın akışından kaldırıldı. 

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Gönül Dağı 40. Bölüm 20 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de!

Kaynak: Haber Global TV

Gönül Dağı Gönül Dağı dizisi haberleri TRT 1 dizileri TRT 1 dizi dizi haberleri