Gonca Vuslateri'nin cesur paylaşımı olay yarattı

Gonca Vuslateri'nin cesur paylaşımı olay yarattı

Şarkıcı Hakan Altun ile birlikteliğini sürpriz bir şekilde noktalayan oyuncu Gonca Vuslateri, mavi derin yırtmaçlı bir gecelikle çektirdiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Hakan Altun ile Goncavuslateri’nin aşk yaşadığı 2020 yılının son haftalarında sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı ancak ikilinin birlikteliği kısa sürdü. İddiaya göre, ilişki ‘evlilik krizi’ nedeniyle yeni yılın ilk günlerinde bitti.

Gonca Vuslateri'nin cesur paylaşımı olay yarattı - Resim : 1

"MAVİ BİR KUŞ GİBİYİM"

Hakan Altun’dan ayrıldıktan sonra sessizliğe bürünen Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabından cesur bir paylaşıma imza attı. Ünlü oyuncu, mavi derin yırtmaçlı bir sabahlıkla objektif karşısına geçti. 

34 yaşındaki Gonca Vuslateri, Bülent Ortaçgil'in, "Cihangir'de sıradan bir plak günü. Mavi bir kuş gibiyim. Gibiyim ama. Mavi bir kuş değilim. Aslımda" şarkı sözleriyle derin yırtmaçlı elbiseli fotoğrafını paylaştı.

Gonca Vuslateri'nin cesur paylaşımı olay yarattı - Resim : 2

Cesur paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Gonca Vuslateri, takipçilerinden tam not aldı. Ünlü oyuncuya bazı kullanıcıları ise "İç çamaşırı yok mu?" yorumunda bulundu.

"2021'DE DE BÖYLE"

Gonca Vuslateri'yle birkaç ay içerisinde yollarını ayıran Hakan Altun, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yalnız olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı, "Çare yok ölmüşe olmuşa ayrılık çıkmış aşk fallarında, 2021'de bende durum yine budur. Tüm sevdalıların "Sevgililer Günü"nü canı gönülden kutluyorum ve sevdalısı olmayanlara umutlarını asla kaybetmemelerini diliyorum" ifadelerini kullandı. 

Gonca Vuslateri'nin cesur paylaşımı olay yarattı - Resim : 3

Ünlü şarkıcı, Gonca Vuslateri’yi sosyal medya hesabından da sildi. Altun, ilişkisi başladığı zaman sadece Vuslateri'yi takip ediyordu.

Kaynak: Haber Global TV

Gonca Vuslateri Hakan Altun magazin haberleri