Gonca Vuslateri'den "Karantinada sık sık cinsel ilişkiye girin" tavsiyesinde bulunan doktor Mehmet Öz'e cevap

koronavirüs
Gonca Vuslateri'den "Karantinada sık sık cinsel ilişkiye girin" tavsiyesinde bulunan doktor Mehmet Öz'e cevap

Oyuncu Gonca Vuslateri, koronavirüs tedbirleri kapsamında "Karantinada en iyi çözüm sık sık cinsel ilişkiye girmek" diyen dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz'e yanıt verdi.

Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten korunmak için evlerinden çıkmayan vatandaşlara "Sık sık cinsel ilişkiye girin" tavsiyesinde bulundu. Öz'e en ilginç tepki ise oyuncu Gonca Vuslateri'nden geldi.

Doktor Mehmet Öz'den karantina tavsiyesi: Sık sık cinsel ilişkiye girin

CİNSEL İLİŞKİ TAVSİYESİNDE BULUNDU

ABD'nin çeşitli televizyon kanallarında sağlık programları yapan ünlü doktor Mehmet Öz, koronavirüs ile mücadele için önerilen sosyal mesafenin olumsuz etkilerine karşı, "Eğer öteki yarınızla birlikte karantinaya girdiyseniz en iyi çözüm cinsel ilişkiye girmek. Gerilimi azaltacak ve daha uzun yaşayacaksınız. Belki bebek yapacaksınız. Bu, birbirinizin yüzüne bakıp sinirine dokunmaktan daha iyi" dedi.

"ÇARE YOK, YAPACAĞIZ ARTIK"

Mehmet Öz'ün kısa sürede sosyal medyada gündem olan açıklamasına bir tepki de başarılı oyuncu Gonca Vuslateri'den geldi. Twitter hesabından attığı tweetle Öz'ün bu tavsiyesine uyacağını söyleyen oyuncu, "Çare yok, yapacağız artık. Off bitmiyor çilemiz..." dedi.

Gonca Vuslateri'den "Karantinada sık sık cinsel ilişkiye girin" tavsiyesinde bulunan doktor Mehmet Öz'e cevap - Resim : 1

koronavirüs Gonca Vuslateri Mehmet Öz Doktor Mehmet Öz