Gökhan Çıra'dan eski eşi Selin Ciğerci'ye yaylım ateşi: 'Bitmiştir!'

Magazin Haberleri
Gökhan Çıra'dan eski eşi Selin Ciğerci'ye yaylım ateşi: 'Bitmiştir!'

Eylül ayında boşandıktan sonra birlikte çalışmaya devam eden Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Eski çiftten Çıra, "Ciğerci ile iş ve arkadaşlık ilişkim bitti. Yeni hayatında başarılar" dedi.

2019 yılında görkemli bir düğünle evlenen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çiftinin evliliği kötü bitti. Ciğerci ile kendisinden 15 yaş küçük olan Çıra, 9 Eylül'de evliliklerini 15 dakika içinde bitirdi. Boşandıktan sonra arkadaş kalan ve birlikte kurdukları markada çalışmaya devam eden ikili, aralarındaki tüm bağları kopardı.

Gökhan Çıra'dan eski eşi Selin Ciğerci'ye yaylım ateşi: 'Bitmiştir!' - Resim : 1

"İŞ VE ARKADAŞLIK İLİŞKİM BİTTİ"

Kendi kozmetik markası bulunan Selin Ciğerci boşandıktan sonra eski eşi Gökhan Çıra ile iş ilişkilerinin devam ettiğini açıklamıştı. Ancak dün Instagram hesabından bir paylaşım yapan Çıra, iş ortaklıklarının da bittiğini açıkladı. Instagram'da 1 milyon takipçisi bulunan Çıra, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Selin Ciğerci ile olan iş ortaklığım ve arkadaşlık ilişkim bugün itibari ile tamamen bitmiştir. Kendisine yeni hayatında başarılar, sağlık ve huzur dilerim."

Gökhan Çıra'dan eski eşi Selin Ciğerci'ye yaylım ateşi: 'Bitmiştir!' - Resim : 2

ÇIRA SERT ÇIKTI: "TÜM İHANETLERE ALIŞTIM"

Çıra, magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamasının ardından "O kahpeye söyleyin gemileri yaktım" şarkısıyla gönderme yaptı. 

Gökhan Çıra'dan eski eşi Selin Ciğerci'ye yaylım ateşi: 'Bitmiştir!' - Resim : 3

Sosyal medya paylaşımlarında hız kesmeyen Çıra, "Demin paylaştığımı kimse yanlış anlamasın. Ben olduğum gibi bir adam oldum her zaman. Hep de adam gibi durdum… O yüzden bilmeden kimse konuşmasın. Susmak istemiyorum ama konuşmak da istemiyorum. Ben zaten 1 haftadır yapılan tüm ihanetlere alıştım” dedi. 

Gökhan Çıra'dan eski eşi Selin Ciğerci'ye yaylım ateşi: 'Bitmiştir!' - Resim : 4

SELİN CİĞERCİ'YE RESTİ ÇEKMİŞTİ

Önceki akşam trafikte görüntülenen Gökhan Çıra, Selin Ciğerci'nin iş ortaklığını bitirmek istemesiyle ilgili "Biz kimseyi zorla tutmuyoruz. Gitmek isterse kendi keyfi bilir. Biz yine aynı yerde devam ediyoruz çok şükür" demişti.

Kaynak: Haber Global TV

Selin Ciğerci Gökhan Çıra magazin magazin haberleri