Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın dizisi Ömer ilk fragmanıyla büyük ses getirdi! Ünlü oyuncu ezan okudu

Dizi Haberleri Star TV
Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın dizisi Ömer ilk fragmanıyla büyük ses getirdi! Ünlü oyuncu ezan okudu

Star TV'nin yeni dizisi Ömer'in ilk tanıtımı yayınlandı. Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın başrollerini üstlendiği dizinin fragmanı büyük yankı uyandırdı. Selahattin Paşalı'nın ezan okuduğu sahne sosyal medyaya damga vurdu.

Star Tv'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Ömer'den ilk tanıtım geldi. Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın başrollerini paylaştığı Ömer'in ilk sahneleri sosyal medyaya damga vurdu. Dizinin oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın yanı sıra Barış Falay ve Merve Dizdar da yer alıyor.

İLK FRAGMAN BÜYÜK SES GETİRDİ

Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın dizisi Ömer'in ilk fragmanı bu akşam yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasıyla yoğun bir ilgi gören Ömer dizisi gündem oldu. 

Dizi müezzin Ömer'in kendisinden yaşça büyük Gamze'ye aşık olmasıyla yaşanacak olayları konu ediniyor. İzleyicilerin oldukça merak ettiği Ömer dizisinin ilk fragmanda Selahattin Paşalı'yı ezan okurken görüyoruz. Bir yandan da Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı'ya ulaşmak için bir çaba içerisinde.

Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın dizisi Ömer ilk fragmanıyla büyük ses getirdi! Ünlü oyuncu ezan okudu - Resim : 1

Paşalı tam camiye girecekken arkasından Gökçe Bahadır'ın seslenmesiyle ikilemde kalıyor. Aynı anda da Barış Falay Ömer'i camiye davet ediyor. Ömer camiye girecek mi yoksa geri mi dönecek? Ömer'in hikayesi nasıl şekil alacak?

Kaynak: Haber Global TV

Ömer dizisi Gökçe Bahadır Selahattin Paşalı