Gökçe Bahadır ile eşi Emir Ersoy'un acı günü

Hayatını kaybetti Magazin Haberleri
Gökçe Bahadır ile eşi Emir Ersoy'un acı günü

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'on kayınvalidesi Tülin Ersoy sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Müzisyen  Emir Ersoy'un annesi Gökçe Bahadır ise kayınvalidesi Tülin Ersoy 74 yaşında hayatını kaybetti.

Tülin Ersoy bir süredir yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle tedavi görüyordu. Ersoy'un cenazesi, bugün ikindi namazının ardından Erenköy Galippaşa Camii'nden kaldırıldı. Tülin Ersoy'un cenazesi, Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek.

Gökçe Bahadır ile eşi Emir Ersoy'un acı günü - Resim : 1

Emir Ersoy, 2017'de ise 'Kalipso Kralı' lakaplı babası Metin Ersoy'un kaybını yaşamıştı.

Gökçe Bahadır ile eşi Emir Ersoy'un acı günü - Resim : 2

ÜNLÜ OYUNCUNUN ÖLÜM SEBEBI AÇIKLANDI

'Brooklyn 99' adlı dizide canlandırdığı 'Raymond Holt' rolü ile hafızalara kazınan ABD'li ünlü oyuncu Andre Braugher, 11 Aralık'ta hayatını kaybetti. Oyuncunun temsilcisi Braugher'ın ölüm sebebini açıkladı.

Braugher'in basın sözcüsü Jennifer Allen, Associated Press'e yaptığı açıklamada aktörün geçirdiği kısa bir hastalıktan sonra yaşama veda ettiğini söyledi.

ÖLÜM SEBEBİ BELLİ OLDU

Andre Braugher'ın ölüm nedeni belli oldu. Ünlü ismin temsilcisi Page Six'e yaptığı açıklamada; aktörün birkaç ay önce teşhis edilen akciğer kanseri sebebiyle hayatını kaybettiğini belirtti.

Braugher, Homicide dizisindeki rol arkadaşı Ami Brabson ile 30 yılı aşkın bir süredir evliydi. Çiftin üç oğulları vardı.

İKİ KEZ EMMY KAZANDI

Aktör, 'Homicide'da yedi sezon boyunca oynayacağı Dedektif Frank Pembleton rolüyle lk Emmy ödülünü; 'Thief' adlı dizisiyle ise ikinci Emmy ödülünü kazanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV