Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy’un nikah tarihi belli oldu

Magazin Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey
Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy’un nikah tarihi belli oldu

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yıldızı Gökçe Bahadır, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Emir Ersoy'la nihah masasına oturacağını açıkladı. Ünlü oyuncu, gelinliğinin henüz hazır olmadığını söyledi.

Sezen Aksu'nun albüm çalışmasında birlikte yer aldığı müzisyen Emir Ersoy ile yakın zamanda nikah masasına oturacak olan Gökçe Bahadır, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı.  

Kuaförden çıkarken görüntülenen Bahadır, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gökçe Bahadır

DÜĞÜN TARİHİNİ AÇIKLADI: “ÇOK HEYECANLIYIZ”

Özel hayatıyla ilgili konuşan Gökçe Bahadır, "Evet arkadaşlar, 25 Şubat'ta düğünümüz var. Hazırlıklar var, çok heyecanlıyız. Malum işler güçler de var. Yoğun bir koşturma içine girdim" dedi.

SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Çok özel bir evlilik teklifi aldığını ifade eden Bahadır, "Evet, her şey gönlüme göre oldu ancak adı üstünde; 'özel'... 14 Şubat Sevgililer Günü'de sette çalışıyordum. Tabii ki bana da sürpriz oldu" açıklamasını yaptı.

Gökçe Bahadır

"HALA GELİNLİĞİM HAZIR DEĞİL"

İş yoğunluğu sebebiyle henüz gelinliğinin bile hazır olmadığını belirten ünlü oyuncu, "Arkadaşlar gelinliğim bile hazır değil. Hala yemek arasında gelinlik bakıyorum. İnşallah beğendiğim bir şeyi giyeceğim" şeklinde konuştu. Kaynak: Habertürk

 

Kaynak: Diğer

Evlilik Hakkında Her Şey Gökçe Bahadır Emir Ersoy Gökçe Bahadır nikah tarihi Gökçe Bahadır gelinlik magazin magazin haberleri