Girift 5. ve 6. Bölüm İzle

Dizi Haberleri
Girift 5. ve 6. Bölüm İzle

Merakla beklenen Girift dizisinin 5. ve 6. bölümü, 14 Mayıs Cuma günü Kanal D'nin internet sitesinde ve Youtube kanalında yayınlandı. İşte Girift'in 5. ve 6. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

Kanal D'nin internet sitesinde ve Youtube kanalında Girift dizisinin 5. ve 6. bölümü yayınlandı. 

Girift hakkında

Girift dizisinin yönetmenliğini ve yapımcılığını Haydar Işık üstleniyor. Dizinin başrollerini Ümit Acar, Wilma Elles, Ayberk Yılmaz, Selahattin Taşdöğen, Mazhar Selçuk Alaca ve Cahit Kaşıkçılar paylaşıyor. Dizinin yeni bölümleri her cuma 18:30'da yayınlanacak. 

Girift'in konusu

Bir hafta içinde aynı şekilde işlenen iki cinayetin gizemini çözmeye çalışan emniyet teşkilatına destek olarak gelen Vural Başkomiser, Malatya’daki eski anılarının gölgesinde işe koyulur.

Ekibin karşısında işaretler bırakarak mesaj veren ve kendine dair hiçbir iz bırakmayan bir seri katil vardır. Vural Başkomiser, tüm detaylarıyla olay örgüsünü anlatılırken, karşılarındaki katili tanımaya çalışır.

Öte yandan, ikisi de evli ve gizli bir ilişki yaşayan çiftin başında büyük bir dram yaşanır. Aysun ve Fırat telefona yaptıkları kavga sonrasında başlarına geleceklerden habersizdirler. 

Ekip, yaşanan trajediden sonra Fırat’ın eşi Nur’u odağına alır. Onlar iz üzerindeyken, ince kurgulanmış yeni bir trajedi daha gelmektedir.

Girift 5. ve 6. Bölüm İzle

Girift dizisinin 6. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Girift 5. Bölüm İzle

Girift 4. Bölüm İzle

Girift 3. Bölüm İzle

Girift dizisi dizi haberleri dizi izle exxen dizileri Girift son bölüm izle girift yeni bölüm izle girift youtube