Giray Altınok: Ben zengin mizahı seviyorum

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Giray Altınok: Ben zengin mizahı seviyorum

Son dönemin en çok dikkat çeken isimlerinden Giray Altınok, sevilen projeleri hakkında konuştu. “Ben zengin mizahını seviyorum" diyen Altınok'un açıklamaları dikkat çekti.

Oyuncu Giray Altınok, senaryosunu Kerem Özdoğan ile birlikte yazıp, başrolünde oynadığı "Prens" dizisiyle dikkat çekiyor.

"BİR DİL OKULUNDA GECE BEKÇİLİĞİ İÇİN BAŞVURDUM"

Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’in konuğu olan komedyen kariyerinin ilk yıllarında yaşadığı zorlukları anlattı. Altınok, “İstanbul’a geldiğimin dördüncü yılıydı, baktım olmuyor, bir dil okulunda gece bekçiliği için işe başvurdum” dedi.

Giray Altınok: Ben zengin mizahı seviyorum - Resim : 1

"BEN ZENGİN MİZAHINI SEVİYORUM"

Ardı ardına ilgi toplayan projeleri hakkında konuşan Giray Altınok, “Ben zengin mizahını seviyorum. Zengin insanların güleceği mizah olarak algılanmasın. Ben zenginin düştüğü durumu seviyorum. Aynı zamanda yazdığımız işlerin içinde küçük dramatik anlar yaratmayı seviyorum. Çünkü en iyi kahkaha, en acı anın hemen sonrasında gelir” şeklinde konuştu.

Komedyenler hakkında da yorum yapan Altınok, şu ifadelere yer verdi:

“Güldüren erkek çekici bulunuyor, bu olduğun ortamda sözünün dinlenmesiyle, sana olan ilgiyle alakalı. O sana çekicilik katıyor.”