Gigi Hadid ve Zayn Malik'in aşkı tekrar alevlendi!

Gigi Hadid ve Zayn Malik'in aşkı tekrar alevlendi!

Ünlü model Gigi Hadid ve Zayn Malik, 10 ay önce ilişkilerini noktalamıştı. Genç çiftin yeniden görüşmeye başladığı iddia edildi.

One Direction'ın eski üyesi şarkıcı Zayn Malik (26) ile Gigi Hadid'in (24) 2016'da Pillowtalk isimli klibinin çekimlerinde başlayan aşkları 3 yıl boyunca bir dargın bir barışık devam etti. Bu yılın başında nişanlandıkları konuşulurken ikisi de yoğun iş temposu ve süregelen uzun seyahatler nedeniyle birbirlerine vakit ayıramadıkları için ayrılma kararı aldı. 

ANNE HADID, AYRILIK NEDENİ OLARAK GÖSTERİLDİ

Gigi Hadid'in annesi Yolanda Hadid'in kızının Zayn ile ilişkisini kariyerinde bir tehdit olarak gördüğü ve ikilinin bu nedenle ayrıldığı iddia ediliyordu. 

Hadid ayrılıktan kısa bir süre sonra, The Bachelorotte yarışmasıyla üne kavuşan Tyler Cameron  ilişki yaşamaya başlamış fakat bu aşk iki ay sürmüştü.

"ŞİMDİLİK İYİ ANLAŞIYORLAR"

Hadid ve Malik'in yakın çevresi ikilinin tekrar görüşmeye başladığını ve aralarındaki aşka bir şans daha vermeye hazırlandıklarını belirtti. Çifte yakın bir isim, "Birlikte çok fazla anı biriktirdiler. Şimdilik iyi anlaşıyorlar" ifadesini kullandı.

Gigi Hadid Zayn Malik