Gigi Hadid'in sevgilisi Zayn Malik öfkeden deliye döndü

Gigi Hadid'in sevgilisi Zayn Malik öfkeden deliye döndü

Dünyaca ünlü top model Gigi Hadid ile birlikteliğinden kısa bir süre önce bir kız babası olan Zayn Malik, karıştığı bir bar kavgası yüzünden manşetlere çıktı. New York sokaklarında kimliği belirsiz bir kişiyle yaşadığı gerginlik objektiflere anbean yansıdı.

Pakistan asıllı İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Zayn Malik, dün gece New York East Village’taki bir bilardo kulübünün önünde kimliği belirsiz bir kişiyle tartışma yaşadı.

TMZ’nin haberine göre; kulübün yan tarafındaki bardan bir grup erkek ayrılırken, Malik de mekanın dışındaydı. 28 yaşındaki şarkıcı ile gruptan bir kişi ile arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı sözlü tartışma başladı.

DEFALARCA HAKARET ETTİ

Kamera kayıtlarında gruptan bir adamın Zayn Malik ile kavga ettiği ve ünlü şarkıcının ona defalarca kez hakaret ettiği görülüyor.

GÖMLEĞİNİ NEDEN ÇIKARDI? 

Kaynaklar, mekanın içindeyken giyinik olan Zayn Malik'in dışarı çıkarken gömleğini neden çıkardığının bilinmediğini söyledi.

İkili arasında herhangi bir fiziksel kavga olmadığı ve polisin olaya karışmadığı öğrenildi.

"İNATÇILIĞIM BUGÜNLERE GETİRDİ" 

Geçtiğimiz aylarda hakkında bilinmeyenleri anlatan dünyaca ünlü şarkıcı, "İnsanlar bana bir işin nasıl yapılacağını söylediğinde, ben o işi her zaman alışılagelmişin dışında yapmışımdır. İnatçılığım ve farklı olmaya çalışmam beni bugünlere getirdi" demişti.

Hayranlarıyla arasının iyi olduğunu belirten şarkıcı, "Herkesle eşit şekilde konuşmaya çalışırım. Hepimiz insanız" ifadelerini kullanmıştı.

"DÜNYAMIZI DEĞİŞTİRDİ" 

Öte yandan uzun süredir aşk yaşayan Gigi Hadid-Zayn Malik çifti, geçtiğimiz yıl eylül ayında kızları Khai'yi kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı.

Bebeğini kucağına alan Hadid, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Kızımız aramıza katıldı ve çoktan dünyamızı değiştirdi" demişti.

Zayn Malik