Gerilim sürüyor! Zuhal Topal'dan Acun Ilıcalı'ya imalı yanıt

Gerilim sürüyor! Zuhal Topal'dan Acun Ilıcalı'ya imalı yanıt

Tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Zuhal Topal'la Sofrada' programının kendi yapımı 'Yemekteyiz'le aynı formatta olduğunu bilirkişi raporuyla kanıtlamıştı. Ilıcalı'ya, Zuhal Topal'dan imalı bir yanıt geldi.

Acun Ilıcalı kendi kanalında yayınladığı 'Yemekteyiz' programıyla aynı formatta olduğunu iddia ederek, 'Zuhal Topal'la Sofrada' yarışmasıyla davalık olmuştu. Yaklaşık iki yıldır devam eden süreçte, bilirkişi raporunun açıklanmasıyla Ilıcalı haklılığını ortaya koydu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ilıcalı, "Biz yüz binlerce dolar ödeyerek, programın formatını ITV'den aldık. Dünya kadar para ödedik, taklidinin yapılmaması için. Fakat FOXTV, bizim programın aynısını yayınlıyor. Bununla ilgili yetkililerle de görüştüm, uyardım onları. Bilirkişi raporu da aynen bunları söylüyor. Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım" demişti.

TAKİPÇİSİNE YANIT VERDİ! 

Konuyla ilgili sessiz kalan Zuhal Topal ise sosyal medya hesabında sessizliğini bozdu.

Eşi Korhan Saygıner'in yapımcılığını üstlendiği 'Zuhal Topal'la Sofrada' yarışmasında iki sezondur sunuculuk yapan Topal, bir takipçisinin "Reytinglere bakınca siz hep ilk onda, diğer program alt sıralarda. Demek ki haticeye değil neticeye bakmalıymış" yorumuna beğeni işaretiyle cevap verdi.

Gerilim sürüyor! Zuhal Topal'dan Acun Ilıcalı'ya imalı yanıt - Resim : 1

Zuhal Topal Acun Ilıcalı