Gelin adayı Hanife Gürdal'dan taciz itirafı! 'Her gün 3-4 kere gelip...'

Gelin adayı Hanife Gürdal'dan taciz itirafı! 'Her gün 3-4 kere gelip...'

Katıldığı evlilik programıyla adını duyuran Hanife Gürdal, bir dönem çalıştığı benzinlikte tacize uğradığını itiraf etti.

Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran ve sonrasında başörtüsünü çıkardığı için günlerce konuşulan Hanife Gürdal, aylar sonra katıldığı canlı yayında benzinlikte pompacılık yaptığı dönemde yaşadığı tacizi anlattı.

"HER GÜN 3-4 KERE TACİZ EDERLERDİ"

Başörtüsünü açtıktan sonra yaptığı her paylaşımla gündeme gelen Hanife Gürdal, Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Programda konuşan Gürdal, bir dönem çalıştığı benzincide sözlü tacize uğradığını şu sözlerle anlattı: "Benzincide bir seneye yakın çalıştım. Rahatsız eden terbiyesizler oldu. Ama orada aile gibi bir ortam olduğu için koruyorlardı. Mesela birisi çalıştığım yere gelip günde 3-4 kez taciz ederdi. Gelip bana 'ne haber' der, programla ilgili laf atardı. 'Bir gün çay içelim mi, benimle dışarı çıkmak ister misin, niye buradasın?' gibi. Tabii bunların daha da ileri boyutunda. Patronum devreye girerek 'O adama söyleyin bir daha buradan yakıt falan almasın' dedi."

"MAAŞIM ASGARİ ÜCRETTİ"

Programda benzin istasyonunda aldığı maaşı hakkında da açıklama yapan Hanife, "Maaşım asgari ücretti, patronumuz mesailerle iki bin 100 lira veriyordu" dedi.

Hanife Gürdal