Game Of Thrones'un Khaleesi'si Emilia Clarke'tan sevişme sahnesi itirafı

Game Of Thrones'un Khaleesi'si Emilia Clarke'tan sevişme sahnesi itirafı

Game of Thrones dizisinde 'Daenerys Targaryen' karakterini canlandıran Emilia Clarke'tan çok konuşulacak bir itiraf geldi.

Taht Oyunları (Game of Thrones) dizisinin yıldızlarından 33 yaşındaki Emilia Clarke, Dax Shepard'ın Armchair Expert adlı yayınına konuk oldu. Kişisel olarak kamera karşısında çıplaklığa olumlu yaklaşmadığını belirten Clarke "Ama bunu yapmalıydım bir şekilde çünkü bu endüstride yeniydim" diye konuştu. 

2010 yılından başlayarak yedi yıl boyunca TV ekranlarının uluslararası alanda en çok izlenen dizilerinden biri olan Game of Thrones'a katıldığında Clarke 23 yaşındaydı. 

Rol aldığı diziyle adını duyuran genç oyuncu, yapımcıların çıplak sahnelerde oynaması için kendisine duygu sömürüsü yaptığını ileri sürdü. O dönemde çok konuşulan çıplak sahnelerle ilgili düşündüklerini ve hissettiklerini de şöyle anlattı: 

"İşi aldım ve bana senaryoyu gönderdiler. Okurken 'burada dikkat edilmesi gereken bir şey var' diyordum. Drama okulundan yeni mezun olmuştum. Bana da bir iş olarak bakıyordum, eğer senaryoda böyle bir sahne varsa açıkçası gerekti olduğunu düşünüyordum." 

SEVİŞME SAHNELERİNİN KALDIRILMASINI İSTEMİŞ!

Game of Thrones ile ilgili açıklamalarda bulunan Clarke, aslında sevişme sahnelerinin kaldırılmasını istediğini söyledi.

Emilia Clarke, dizinin yönetmenlerinin ‘hayranlarını hayal kırıklığına uğratma’ dediklerini iddia ederek birden fazla sevişme sahnesinde rol aldığını açıkladı. Senaryoyu okuduktan sonra sevişme sahnelerinin kaldırılmasını isteyen Clarke yönetmenlerle o zaman sürekli tartıştığını belirtti. 

Ünlü oyuncu geçtiğimiz yıllarda babasına "Senaryoyu okudum ve babamı en başta uyardım: ilk beş bölümü kesinlikle izlemeyeceksin!" dediğini açıklamıştı. 


Emilia Clarke Game of Thrones