Game of Thrones boyunca hastalığını gizlemişti… Emilia Clarke: “Beynimin bazı kısımlarını kaybettim”

Magazin Haberleri
Game of Thrones boyunca hastalığını gizlemişti… Emilia Clarke: “Beynimin bazı kısımlarını kaybettim”

Game of Thrones dizisinin yıldızı parlayan Emilia Clarke iki defa beyin anevrizması geçirdikten sonra yaşadıklarını anlattı. Clarke, hastalığının ardından halen konuşabildiğini ve bunu yapabilen çok az kişiden biri olduğunu söyledi.

2011 – 2019 tarihleri arasında yayınlanıp tüm dünyayı kasıp kavuran Game of Thrones dizisinin yıldızı Emilia Clarke hastalığıyla ilgili detayları ilk kez anlattı.

Game of Thrones'da Daenerys Targaryen karakterini canlandıran Clarke martta yaptığı açıklamada, 2011'de 2 defa beyin anevrizması geçirdiğini ve hayatta kalmak için beyin ameliyatı olduğunu söylemişti.

Game of Thrones boyunca hastalığını gizlemişti… Emilia Clarke: “Beynimin bazı kısımlarını kaybettim” - Resim : 1

HERKESTEN GİZLEMİŞTİ...

Dizinin ilk sezonundan itibaren ölüm ile burun buruna gelmesine neden olan hastalığını herkesten gizlediğini itiraf eden oyuncu dizi çekimleri sırasında yaşadığı korkunç süreci anlattı.

35 yaşındaki Clarke, 2 defa beyin anevrizması geçirdikten sonra halen konuşabiliyor olmasının mucize olduğunu anlatırken, çok küçük bir azınlığın içinde olduğunu söyledi.

Game of Thrones boyunca hastalığını gizlemişti… Emilia Clarke: “Beynimin bazı kısımlarını kaybettim” - Resim : 2

BBC1’in Sunday Morning programında Sophie Raworth’a konuşan Clarke, “Bu süreçte çok fazla perspektif kazanıyorsunuz. Beynimin artık kullanılamayan alanları var ve bu durum beni çok güldürüyor.” dedi.

Clarke yaşadıklarından artık eskisi kadar etkilenmediğini belirterek, “Her zaman iyi bir hafızam vardı. Aktör olarak en önemli yeteneğim bu. Bu süreçte bunu devamlı olarak test ettim ve kaybetmekten çok korktum.” dedi. Clarke artık beyninde neler olup bittiğini merak etmekten de ‘vazgeçtiğini’ söyledi.

Kaynak: Haber Global TV

Emilia Clarke Game of Thrones beyin ameliyatı magazin haberleri