Friends'in Chandler'ı Matthew Perry'nin ilk test sonuçları açıklandı

Hayatını kaybetti Magazin Haberleri
Friends'in Chandler'ı Matthew Perry'nin ilk test sonuçları açıklandı

Efsane dizi Friends'te canlandırdığı Chandler karakteriyle bütün dünyanın gönlünü fetheden ünlü oyuncu Matthew Perry'nin toksikoloji testi sonucu açıklandı.

28 Ekim 2023 Cumartesi günü evindeki jakuzide ölü halde bulunan 54 yaşındaki Matthew Perry'nin ölümüyle ilgili gerçeği testler ortaya çıkaracak.

İlk test sonuçları ise geldi. Bugün yayınlanan toksikolojik analiz sonuçlarına göre Perry'nin vücudunda fentanil ya da metamfetamine rastlanmadı. Yani Friends'in sevilen yıldızı Chandler'ın vücudunda bu iki uyuşturucuya rastlanmadı.

Ancak testler devam ediyor. Başka uyuşturucu alıp almadığı ya da yüksek dozda reçeteli ilaç tüketip tüketmediği sonraki analizlerde belli olacak.

Genel kanı Perry'nin bir sebepten jakuzide bayılıp ya da uyuyakalıp boğularak öldüğü yönünde. Ancak yıllarca ağrı kesici ve alkol bağımlılığıyla mücadele eden Matthew Perry'nin ölüm nedeni testler ve otopsiden sonra belli olacak.

Friends'in Chandler'ı Matthew Perry'nin ilk test sonuçları açıklandı - Resim : 1

FRIENDS'TEKİ ROL ARKADAŞLARINDAN ORTAK AÇIKLAMA

Friends dizisinin diğer oyuncuları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ve David Schwimmer ortak bir açıklama yaparak sessizliklerini bozdu.

3 gün sonra gelen açıklamanın devamında şöyle denildi:

"Matthew'un kaybından dolayı hepimiz perişan haldeyiz ve yıkıldı. Biz, meslektaşlarından daha fazlasıydık, biz bir aileydik. Söylenecek çok şey var ama şimdilik bu akılalmaz kaybın yasını tutmak ve sindirmeye çalışacağız. Şimdilik düşüncelerimiz ve sevgimiz Matty'nin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu dünya çapında seven herkesle birlikte."

Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross ve Chandler'dan oluşan bir arkadaş grubunun New York'taki maceralarının anlatıldığı Friends dizisi 11 sezon boyunca yayınlanmış ve dünya çapında başarılı olmuştu.

Kaynak: Haber Global TV