Friends'in 'Chandler Bing'i Matthew Perry'nin itirafı: Doktor, hayatta kalma şansımın sadece yüzde 2 olduğunu söyledi

Dizi Haberleri Magazin Haberleri
Friends'in 'Chandler Bing'i Matthew Perry'nin itirafı: Doktor, hayatta kalma şansımın sadece yüzde 2 olduğunu söyledi

90'lı yıllara damgasını vuran "Friends" dizisinde Chandler Bing karakterini canlandıran Matthew Perry'nin 1 Kasım'da yayınlanacak kitabındaki itirafları ortalığı salladı.

6 arkadaşın hayatlarının anlatıldığı komedi dizisi Friends, yeni nesil tarafından bile sevilmeyi başardı.

Dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Chanler Bing'e hayat veren ünlü oyuncu Matthew Perry'nin 1 Kasım'da piyasaya sürülecek kitabında yer alan itirafı ise büyük ses getirdi. 

Perry, hayatının en karanlık bölümünü anlattığı kitabında ölüme ne kadar yaklaştığını açıkladı. 

Oyuncu Mathew Perry, uyuşturucu nedeniyle ölüme çok yaklaştığını duyurduğu kitabında artık tamamen uyuşturucudan kurtulduğunun müjdesini de verdi.  Dört yıl önce acil ameliyat olmak zorunda kaldığını söyleyen Perry'nin 1 Kasım'da çıkacak 'Friends, Lovers an the Big Terrible Thing' biyografisinin bir bölümünde yer alan bu itirafı büyük ses getirdi. 

Aşırı uyuşturucu kullanımı nedeniyle iki hafta komada, beş ay hastanede kaldığını, dokuz ay kolostomi torbasına bağımlı yaşadığını söyleyen 53 yaşındaki oyuncu, doktorların ailesine hayatta kalma şansının sadece yüzde 2 olduğunu söylediğini de aktardı.

Oyuncu, hayatı boyunca 15 kez rehabilitasyona girdiğini,  Friends'te "Chandler Bing"i oynadığı dönemde bile alkolizm sorunları yaşadığını itiraf etti. Perry, "Üstesinden gelebilirdim. Ama 34 yaşındaydım ve zaten başım beladaydı" dedi.

Friends'in oyuncu kadrosunun kendisini bu süreçte sürekli desteklediğini belirten Perry, "Ayık olduğum yıl, performansımla komedide en iyi erkek oyuncu dalında ilk Emmy adaylığını almıştım,  bu bana bir şeyler anlatmalıydı" diye konuştu.

En kötü zamanlarını dizinin son sezonuna gelindiğinde yaşadığını belirten Perry, 58 kiloya kadar indiğini belirterek  "Nasıl duracağımı bilmiyordum. Duramadım çünkü hastalık ve bağımlılık ilerliyordu. Bu yüzden yaşlandıkça daha da kötüleşti" itirafında bulundu.

Perry tüm bu zor günleri atlattığını belirterek "Artık sağlıklı bir adamım" diyerek sözlerini tamamladı. 

 

Kaynak: Diğer

Matthew Perry Friends magazin haberleri dizi haberleri