Friends yıldızının ölümüyle ilgili soruşturmada yeni gelişme

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Friends yıldızının ölümüyle ilgili soruşturmada yeni gelişme

Friends yıldızı Matthew Perry geçtiğimiz yıl ekim ayında hayatını kaybettikten sonra ölümüyle ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz yıl 28 Ekim'de hayatını kaybeden Matthew Perry'nin ölümü araştırılmaya devam ederken, birden fazla kişi suçlanabilir.

Friends yıldızının ölümüyle ilgili soruşturmada yeni gelişme - Resim : 1

EVİNDEKİ JAKUZİDE ÖLÜ BULUNMUŞTU

28 Ekim'de Malibu'da evindeki jakuzide ölü bulunduğu aktarılan 54 yaşındaki Perry'nin ölüm nedeni açıklanmıştı. Otopsi raporuna göre, Perry'nin "ketaminin akut etkileri" nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. Kanında ketamin bulunan oyuncunun ardından jakuzide boğulduğu belirtilmişti.

Friends yıldızının ölümüyle ilgili soruşturmada yeni gelişme - Resim : 2

KANINDA KETAMİN MADDESİ ÇIKTI

Ketamin, anksiyete ve depresyon tedavisinde kullanılıyor. Los Angeles Bölgesi Tıbbi Muayene Departmanı tarafından hazırlanan raporda, oyuncunun ölümü "kaza" olarak nitelendirilmişti.

Friends yıldızının ölümüyle ilgili soruşturmada yeni gelişme - Resim : 3

People'ın haberine göre; polisin, Matthew Perry'nin ölümüyle ilgili olarak 'birden fazla kişinin' suçlanması gerektiğine inandığı ortaya çıktı.

ÖLÜMÜYLE İLGİLİ SAVCILIK KARAR VERECEK

Kolluk kuvvetlerinden bir yetkili, bu ölümle ilgili federal soruşturmanın yakında tamamlanacağını ve suçlama yapılıp yapılmayacağına savcılığın karar verileceğini söyledi. ABD savcılığı ise konuyla ilgili yorum yapmayı reddetti.