Friends yıldızı Matthew Perry'nin vasiyeti 4 ay sonra ortaya çıktı

haberglobal.com.tr
Magazin Haberleri
Friends yıldızı Matthew Perry'nin vasiyeti 4 ay sonra ortaya çıktı

Uzun yıllar boyunca Friends dizisinde Chandler karakterini canlandıran Matthew Perry, evindeki jakuzide ölü olarak bulunmuştu. Ünlü oyuncunun anestezik amaçlı kullanılan ketaminin etkileri nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Ünlü oyuncunun vasiyeti ise 4 ay sonra ortaya çıktı.

ABD basını Friends dizisinde 'Chandler Bing' karakteri canlandırmış olan ünlü oyuncu Matthew Perry'nin evindeki jakuzide ölü bulunduğunu aktarmıştı. Matthew Perry'nin ölümüyle ilgili yayınlanan toksikolojik analiz sonuçlarına göre ünlü oyuncunun vücudunda fentanil ya da metamfetamine rastlanmadı.

Ünlü oyuncuya yapılan otopsinin sonucuna göre doktorun hazırladığı raporda, Perry'nin anestezik amaçlı kullanılan ketaminin etkileri sonucunda boğularak hayatını kaybettiği belirlendi. Raporda, koroner atardamar hastalığı ve opioid bağımlılığını tedavi etmek için kullanılan Buprenorfin'in de oyuncunun ölümünde rol oynadığı kaydedildi.

Friends yıldızı Matthew Perry'nin vasiyeti 4 ay sonra ortaya çıktı - Resim : 1

VASİYETİ 4 AY SONRA ORTAYA ÇIKTI

Ölümü ile sevenlerini derin bir yasa boğan ünlü oyuncunun vasiyeti 4 ay sonra ortaya çıktı. Ünlü yönetmen Woody Allen'ın Annie Hall filmindeki Allen'ın canlandırdığı karakterden adını alan vakfa, Perry 1 milyon dolardan fazla bağışladı.

Oyuncunun babası John, annesi Suzanne, kız kardeşi Caitlin Morrison ve Rachel Dunn vasiyette yer alan diğer isimlerden.