Elon Musk şaşırttı! İki kez evlendiği eski eşinin düğününe gitti

Haber Merkezi
Elon Musk Magazin Haberleri
Elon Musk şaşırttı! İki kez evlendiği eski eşinin düğününe gitti

Elon Musk'ın iki defa evlendiği eski eşi Talulah Riley, Game of Thrones dizisinin yıldız isimlerinden biri olan oyuncu Thomas Brodie- Sangster ile evlendi. Elon Musk, eski eşinin düğününe özel jetle gitti.

Son dönemde Twitter'da yaptığı değişikliklerle gündeme gelen SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, Talulah Riley ile 2010'da evlenmiş; 2012'de ise yollarını ayırmaya karar vermişti.

Elon Musk şaşırttı! İki kez evlendiği eski eşinin düğününe gitti - Resim : 1

Ancak ayrılığa dayanamayan ikili 2013'te yeniden nikah masasına oturmuştu. Ancak aşklarına ikinci şansı veren ünlü çift, 2016'da tekrar bir araya gelmemek üzere ayrılmıştı.

Elon Musk şaşırttı! İki kez evlendiği eski eşinin düğününe gitti - Resim : 2

NİKAH MASASINA OTURDU

Dünyanın en zengin isimlerinden Elon Musk'ın iki kez evlenip boşandığı oyuncu eski eşi Talulah Riley, üç yıldır aşk yaşadığı meslektaşı Thomas Brodie-Sangster ile evlendi.

Elon Musk şaşırttı! İki kez evlendiği eski eşinin düğününe gitti - Resim : 3

ESKİ EŞİNİN DÜĞÜNÜNE KATILDI

Daily Mail'de yer alan habere göre, 52 yaşındaki Elon Musk, eski eşinin İngiltere'de gerçekleşen düğününe özel jet ile katıldı.

TEBRİK ETMİŞTİ

11 çocuk babası Musk, geçen yıl çiftin nişanlanmasının ardından kendi sosyal medya sitesi X üzerinden "Tebrikler" yorumuyla kalp emojisi bırakmıştı.