Masumiyet dizisinde rol alan Hülya Avşar'ın görüntüleri sosyal medyada olay yarattı

Masumiyet dizisinde rol alan Hülya Avşar'ın görüntüleri sosyal medyada olay yarattı

Fox ekranlarında çarşamba günleri izleyicisiyle buluşan Masumiyet dizisinin 6. bölümünde o görüntüler şaşırttı. Dizide İlker Ilgaz'ın annesi rolünü alan Hülya Avşar'ın çekim sırasındaki görüntüleri sosyal medyanın diline düştü. Hülya Avşar'ın filtreli çekimleri izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

31 Mart Çarşamba günü yeni bölümüyle ekranlara gelen Fox'un sevilen dizisi Masumiyet'teki o görüntüler izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. İlker Ilgaz'ın annesi rolünü alan Hülya Avşar'ın (Hale Ilgaz) filtreli çekimleri sosyal medyanın diline düştü. 

Hülya Avşar'ın o görüntülerine sosyal medya kullanıcıları "Filtre sponsor olmuş gibi düşüyor",  "Efsaneler ölmez şekil değiştirir",  "Hülya Avşar'ın yıllar önce kaybolan oğlu Lord Voldemort"  gibi yorumlar yaptı. 

Masumiyet dizisinde rol alan Hülya Avşar'ın görüntüleri sosyal medyada olay yarattı - Resim : 1

MASUMİYET DİZİSİNİN KONUSU

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

Oyuncular: Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Sevgi Temel, Rüçhan Çalışkur

Fox masumiyet Masumiyet 6. bölüm Hülya Avşar hale ılgaz İlker Ilgaz masumiyet 6. bölüm izle