Son Yaz dizisinden hayranlarını üzen haber!

Magazin Haberleri
Son Yaz dizisinden hayranlarını üzen haber!

Fox TV'de yayınlanan Son Yaz dizisi reytinglerde hüsrana uğradı. Ali Atay'ın başrollerde yer aldığı dizi, 26. bölümle ekranlara veda edecek.

Fox Tv'de yayınlanan, başrollerini Ali Atay, Alperen Duymaz, Birce Akalay ve Hafsanur Sancakturan’ın paylaştığı, "Son Yaz" dizisi final yapıyor. Dizinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda dizinin 26. bölümde ekrana veda edeceği açıklandı.

Son Yaz dizisinden hayranlarını üzen haber! - Resim : 1

Geçen sezon İzmir’de çekilen dizi, bu sezon Rize sahneleriyle başlamış ve İstanbul’a taşınmıştı. Yayın günü cumartesi olarak değiştirilen dizi, beklenilen reyting rakamlarına ulaşamadı.

Sosyal medyada yapılan paylaşımda “Bir sabah güneşi ile Ege’de başlayan Son Yaz yolculuğumuz, sizlerle gerçek bir evrene dönüşürken bizi her daim baş tacı ettiğiniz için teşekkür etmek istiyoruz. 26. bölüm itibarıyla hikayemizi sonlandırırken, hep güzel anılarınızda kalacağımıza eminiz. Unutmayın anahtar hala saksının altında. Selametle...” ifadeleri kullanıldı. 

SON YAZ 25. BÖLÜM FRAGMANI

SON YAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Soner’in vurulması ile Emel, kızının ne kadar büyük bir tehlike altında olduğunu tekrar anlar. Emel Naz’ı almak istese de bu o kadar kolay olmayacaktır. Naz artık Sancaktar Ailesi’nin bir üyesidir. Selim’in de konuya dahil olmasıyla bu durum, büyük bir aile krizine sebep olur. Sancaktar’lar ve Kara Ailesi yüz yüze gelecektir.

Kaynak: Haber Global TV

Ali Atay son yaz Fox TV FOX TV dizileri Son Yaz son bölümde neler oldu dizi dizi haberleri