Aşk Mantık İntikam dizisinin yayın tarihi belli oldu

Aşk Mantık İntikam dizisinin yayın tarihi belli oldu

Fox TV'nin yeni dizisi Aşk Mantık İntikam dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. Burcu Özberk, ilhan Şen, Melisa Döngel'in başrolleri paylaştığı dizi, 18 Haziran Cuma akşamı seyirci karşısına çıkacak.

Yapımcılığını No:9 Productions’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal’ın uyarladığı ve 18 Haziran Cuma saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Aşk Mantık İntikam dizisi 1. bölümden yeni fragman yayınlandı.

Dizinin başrol oyuncuları Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in yer aldığı romantik komedi dizinin afişi de yayınlandı.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yayın tarihi belli oldu - Resim : 1

AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİSİ FRAGMAN 

AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİSİNİN KONUSU 

Dizinin detayları henüz netleşmese de Kore yapımı Cunning Single Lady dizisinin konusu şöyleydi: Na Ae-ra ailesinin restoranında çalışırken, memuriyete girmek için okuyan mühendislik yüksek lisans öğrencisi olan Cha Jung-woo'ya aşık olur . Na Ae-ra evlenmek ister ve Jung-woo ile evlenirler. Jung-woo, bir iş fikri olduğu için işini bıraktığını duyurur. Jung-woo'nun işleri başarısız olmaya devam eder ve Ae-ra birden fazla işte çalışarak onları ayakta tutmak için mücadele eder. Ailenin tek geçimini sağlayan kişi olmanın ve yoksulluk içinde yaşamanın stresinden gizlice düşük yapan Ae-ra, dört yıllık evliliğin ardından Jung-woo'dan boşanır. Boşanmadan üç yıl sonra, Ae-ra, Jung-woo'nun inanılmaz derecede başarılı ve zengin olduğunu ve evlilikleri sırasında tahakkuk eden borçları ödemeye devam ettiğini keşfeder. Macera ise Ae-ra'nın intikam için planlar yapmasıyla başlar ve Jung-woo, zengin olduğu için Ae-ra'nın onu geri istediğine inanır.

AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİSİ OYUNCULARI

Başrollerinde İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in yer aldığı dizide ayrıca Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi başarılı isimler de rol alıyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yayın tarihi belli oldu - Resim : 2

AŞK MANTIK İNTİKAM  NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Yaz aylarına heyecan katması beklenen Aşk Mantık İntikam dizisinin yayın tarihinin belli olmasının yanında ilk fragmanı da yayımlandı. Buna göre dizi 18 Haziran Cuma günü FOX ekranlarında olacak. 

Kaynak: Haber Global TV

Burcu Özberk Aşk Mantık İntikam dizi dizi haberleri Aşk Mantık İntikam Aşk Mantık İntikam konusu FOX TV dizileri