Yasak Elma'da koronavirüs şoku! Yasak Elma 100. bölüm yayınlanacak mı?

koronavirüs Yasak Elma
Yasak Elma'da koronavirüs şoku! Yasak Elma 100. bölüm yayınlanacak mı?

FOX TV'nin entrikalı dizisi Yasak Elma setinde koronavirüs şoku yaşandı. Oyuncu Eda Ece ile 3 set çalışanının koronavirüse yakalanmasının ardından dizinin yeni bölümünün ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Yasak Elma 100. bölüm yayınlanacak mı?

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece'nin koronavirüse yakalanması dizi hayranlarını üzdü. Koronavirüs testinin pozitif çıkması sonucu evde karantinaya alınan Ece'nin süreci ağır geçirdiği iddia edildi. 

Öte yandan ünlü oyuncunun yanı sıra, set çalışanlarından 3 kişinin daha koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Yasak Elma'da koronavirüs şoku! Yasak Elma 100. bölüm yayınlanacak mı? - Resim : 1

YASAK ELMA 100. BÖLÜM YAYINLANACAK MI?

Dizi setlerinden gelen koronavirüs haberleri çekimlerin durmasına neden olduğu için Yasak Elma'da bu sürecin nasıl gelişeceği merak ediliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, Eda Ece'nin Yasak Elma'nın 100. bölüm çekimleri sırasında koronavirüse yakalananmasının ardından senaryonun Yıldız'lı olan bölümleri yeniden yazıldı ve sahnelerin bir kısmı revize edildi. 

Dizinin yapımcısı ve FOX TV'den Yasak Elma'nın 100. bölümüyle ilgili herhangi resmi bir açıklama gelmese de, dizinin yeni bölümünün 1 Mart 2021'de ekrana gelmesi bekleniyor. 

Yasak Elma'da koronavirüs şoku! Yasak Elma 100. bölüm yayınlanacak mı? - Resim : 2

EDA ECE KİMDİR?

Eda Ece 20 Haziran 1990, İstanbul doğumludur. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. 2011 yılında Show TV'de yayınlanan Pis Yedili dizisindeki ilk başrolü ile tanınırlığı arttı. 2013 yılında Kızım İçin sinema filminde oynadı. TRT 1'de yayınlanmakta olan Beni Böyle Sev dizisinin yeni sezonunda Zeyno karakteriyle diziye dahil olmuştur.

2015 yılında Kocan Kadar Konuş sinema filminde oynadı ve Show TV'de yayınlanan İlişki Durumu: Karışık dizisinde oynadı. 2016 yılında Kocan Kadar Konuş: Diriliş sinema filminde ve Görümce sinema filminde oynadı. Mahrumlar adlı televizyon filminde oynadı ve 2017 yılında Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul adlı sinema filminde rol aldı.

Günümüzde Yasak Elma dizisinin başrolüdür.

Kaynak: Haber Global TV

Yasak Elma dizisi Yasak Elma dizi haberleri Eda Ece koronavirüs dizi haberleri Eda Ece kimdir