Masumiyet dizisinde Ela öldü mü? İlayda Alişan diziye veda mı etti?

Dizi Haberleri Masumiyet
Masumiyet dizisinde Ela öldü mü? İlayda Alişan diziye veda mı etti?

FOX TV'de dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Masumiyet dizisi sezona iddialı bir giriş yaptı. Dizide Ela karakterinin sevgilisi tarafından darp edildikten sonra hastaneye kaldırılması soru işaretlerine neden oldu. Peki; Ela öldü mü? İşte tüm detaylar...

Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Deniz Çakır'ın paylaştığı Masumiyet dizisi, ilk bölümüyle nefes kesti. 19 yaşına girmeyi heyecanla bekleyen genç bir kızın yaşadığı aşk, hüsran ve taciz çarpıcı biçimde gözler önüne serildi. 

MASUMİYET DİZİSİNDE ELA ÖLDÜ MÜ?

Genç Ela'nın 35 yaşındaki İlker'e aşık olmasıyla tüm hayatı değişir. Babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronuyla gizli saklı ilişki yaşayan Ela bir türlü bu yanlış ilişkiye son veremez ve hamile kalır.

Masumiyet dizisinde Ela öldü mü? İlayda Alişan diziye veda mı etti? - Resim : 1

Ela, yakında evlenecek olan İlker'le yüzleşmek için evine gittiğinde her şey daha da karışır. İlker'i ilişkilerini gün yüzüne çıkarmakla tehdit eden Ela şiddet görür ve İlker tarafından bir yolun kenarına bırakılır.

Çevreden geçenler tarafından bulunan Ela, hastaneye kaldırılır. Yoğun bakımda tedavi göre Ela'nın sağlık durumu ciddidir. 

Ela'nın doktorunun babasıyla konuşması sırasında 'kaybettik' demesi, Ela'nın öldüğüne dair yorumlansa da, 2. bölümde bebeğini kaybettiği ortaya çıkacak.

Dizide güzelliği ve başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çeken İlayda Alişan, Masumiyet'in yeni bölümlerinde karşımıza çıkmaya devam edecek.

MASUMİYET OYUNCULARI KİMLERDİR?

Hülya Avşar

Mehmet Aslantuğ

Deniz Çakır

Tolga Güleç

İlayda Alişan

Serkay Tütüncü

Deniz Işın

Selen Uçer

Neslihan Arslan

Asena Tuğal

Ertuğrul Postoğlu

Alayça Öztürk Gidişli

Kimya Gökçe Aytaç

Gizem Ergün

Asena Keskinci

Ozan Kaya Oktu

Rüçhan Çalışkur

MASUMİYET NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

'Kuruluş Osman', 'Sadakatsiz' ve 'Doğduğun Ev Kaderindir' gibi rakipleriyle reyting mücadelesine giren Masumiyet, her çarşamba saat 20.00'de FOX TV'de ekrana geliyor. 

MASUMİYET DİZİSİ 2. BÖLÜM FRAGMAN

Kaynak: Haber Global TV

Masumiyet dizisi İlayda Alişan kimdir İlayda Alişan İlayda Alişan haberleri