'Yeni Damla'yı beğenecek misiniz?' demişti! Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma için imaj yeniledi

Yasak Elma
'Yeni Damla'yı beğenecek misiniz?' demişti! Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma için imaj yeniledi

Fox TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'da Kumru karakterine hayat verecek olan Biran Damla Yılmaz, yeni rolü için imaj değiştirdi. Yılmaz, yeni imajını Instagram hesabı üzerinden ''Merhaba Kumru'' notuyla paylaştı.

Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay’ın başrollerde yer aldığı Yasak Elma, 5. Sezonuyla ekranlara dönmek için gün sayıyor. 

'Yeni Damla'yı beğenecek misiniz?' demişti! Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma için imaj yeniledi - Resim : 1

Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Şafak Pakdemir ve Barış Kılıç gibi ünlü isimlerin veda ettiği Yasak Elma'nın, yeni sezonuna dahil olan isimlerden biri de Biran Damla Yılmaz olmuştu.

'Yeni Damla'yı beğenecek misiniz?' demişti! Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma için imaj yeniledi - Resim : 2

Yeni sezonda yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği Yasak Elma dizisiyle sevenleriyle buluşacak olan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından imaj değiştirdiğini ima eden bir paylaşımda bulunmuştu.

''YENİ DAMLA'YI BEĞENECEK MİSİNİZ?''

24 yaşındaki, oyuncu, sosyal medya hesabından ''Yeni Damla'yı beğenecek misiniz?'' notuyla kapüşonlu fotoğraflarını paylaşmıştı. Oyuncunun bu paylaşımı, saçında değişiklik yaptığı şeklinde yorumlanmıştı.

'Yeni Damla'yı beğenecek misiniz?' demişti! Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma için imaj yeniledi - Resim : 3

Yeni imajını sır gibi saklayan genç oyuncu, Yasak Elma dizisinin hazırlıklarına başladığını ve çok heyecanlı olduğunu belirtmişti.

Yasak Elma için saç rengini ve imajını değiştirdiği son paylaşımıyla ortaya çıkan Biran Damla Yılmaz'ın yeni görünümü beğeni topladı. 

'Yeni Damla'yı beğenecek misiniz?' demişti! Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma için imaj yeniledi - Resim : 4

BİRAN DAMLA YILMAZ KİMDİR?

28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Oyunculuk kariyerine 2013 yılında başlamış olan Yılmaz, halen konservatuvarda okumaktadır. Çılgın Dersane 4: Ada filminde oynamış, Kırgın Çiçekler, Canevim ve Baraj dizilerinde rol almıştır. 

Kaynak: Haber Global TV

Yasak Elma Yasak Elma dizisi Fox TV Biran Damla Yılmaz Biran Damla Yılmaz Kimdir Yasak Elma 5. sezon Yasak Elma 5. sezon ne zaman