FOX TV'nin bir dizisi daha sezon finali yapıyor!

Dizi Haberleri Son Yaz
FOX TV'nin bir dizisi daha sezon finali yapıyor!

Ali Atay, Funda Eryiğit, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan başrollerde yer aldığı Son Yaz, bu akşam sezon finali bölümüyle seyirci karşısına çıkacak.

Fox TV'nin sevilen dizisi Son Yaz, 4 Haziran 2021 Cuma yayınlanacak 21. bölümü ile sezon finali yapacak.

Sette görülen koronavirüs vakaları nedeniyle ekranlara kısa bir süre ara veren dizinin yeni yayın dönemine eylül ayında 22. bölüm ile devam edeceği öngörülüyor.

FOX TV'nin bir dizisi daha sezon finali yapıyor! - Resim : 1

SON YAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Gökhan'ın, Selçuk Taşkın'ı kaçırma amacı farklıdır. Akgün ve babası ile yüzleşerek geçmişten gelen bir aile sırrını ifşa etmek istemektedir. Fakat planları, Akgün ve Selçuk Taşkın yüzleşemeden bozulur.

Selim ve Canan, Yağmur'un kaçırılması sonrası oturup ilişkileri üzerine konuşurlar. Selim Kara Çeşme'ye döndüğünden beri Kara ailesinin başına gelmeyen kalmamıştır. Canan, ilişkisi ile ilgili radikal kararlar almanın arifesindedir.

Yağmur ve Akgün bütün yaşananlarının ardından ilişkilerine bıraktıkları yerden devam etmenin hayalini kurarken önlerinde tek bir engel kalmıştır. Akgün'ün ağabeyi hala hayatta ve kayıptır. Akgün yaptıklarının hesabını ağabeyinden soracak mıdır? Yoksa Yağmur'u dinleyip peşini bırakacak mıdır?

Büyük gün yaklaşmaktadır. Selçuk Taşkın'ın Halil Sadi'ye karşı gizli tanıklık yapacağı mahkeme günü belli olmuştur. Fakat Selçuk Taşkın'ı Gökhan vasıtası ile susturamayan Halil Sadi, Selçuk Taşkın'ın mahkemeye çıkmaması için elinden geleni yapacaktır. Selçuk Taşkın, İstanbul'da mahkemeye çıkıp tanıklık yapabilecek midir?

FOX TV'nin bir dizisi daha sezon finali yapıyor! - Resim : 2

SON YAZ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU 

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Son Yaz’da; Ali Atay, Funda Eryiğit, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Sezer Koç, Yasemin Yazıcı,Halil Babür, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Cengiz Okuyucu, Sarp İkiler yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

dizi dizi haberleri Son Yaz dizisi son yaz Son Yaz 21. bölüm izle FOX TV dizileri Son Yaz son bölümde neler oldu