Bir dizi daha ekranlara veda ediyor!

Dizi Haberleri Savaşçı
Bir dizi daha ekranlara veda ediyor!

FOX TV'de bir dönem reyting rekorları kıran Savaşçı dizisi, 5. sezonda istenilen başarıyı yakalayamayınca final kararı aldı. Dizi, bu akşam 109. bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, ‘Bordo Berelilerin’ hikayelerini anlatan Savaşçı dizisinden hayranlarını üzecek haber geldi. 

Fox TV ekranlarında 4 sezon boyunca yayınlanan dizi, bir süre ara verdikten sonra 5. sezonuyla birlikte geri döndü. Ancak başarılı isimleri kadrosuna katmasına rağmen istenilen ivmeyi yakalamayan dizi için final kararı alındı.

Savaşçı, 12 Haziran Cumartesi akşamı 109. bölümüyle seyirciye veda edecek. 

Savaşçı hayranları, dizinin dijital bir platformda devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Ancak dizi kulislerinden aktarılan bilgilere göre henüz bu konuda bir gelişme olmadığı ve Savaşçı'nın yapımcılarının yeni bir platform ile anlaşmadığı ifade edildi.

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor! - Resim : 1

SAVAŞÇI FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Kılıç Timi terörist elebaşı Şiyar’ı ele geçirip, etkisiz hale getirirken halen ameliyatı süren Astsubay İlyas Karaca’nın kalbi durmuştur. Her şeyi gören Gökçen hemşire şok içinde, Ayça’ya bunu nasıl söyleyeceğini düşünürken hastaneye gelen beklenmedik ziyaretçi, herkesi şaşkına çevirir.

Bu arada hiç zaman kaybetmek istemeyen Kopuz Albay, Çakal ve Artin’in bölgeden kaçmalarını engellemek için yaptığı planı hemen devreye sokar. Kapana kısılan ikili, çaresizlik içinde bölücü örgütten destek alsalar da dağdaki zorlu yaşam koşulları onları psikolojik olarak yıldırır ve Kopuz Albay’ın beklediği ilk hatayı yaparlar. Kopuz Albay Kılıç Timi’ni acil harekete geçirirken, Çakal ve Artin de son kozlarını oynamaktan geri durmazlar. Ancak ellerine geçen fırsatla kurtulacaklarını sanan ikili için işler pek yolunda gitmez. Çünkü onları ortadan kaldırmaya kararlı olan Kılıç Timi’nin canı pahasına da olsa vazgeçmeye hiç niyeti yoktur...

SAVAŞÇI FİNAL FRAGMANI 

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kılıç Timi, Görkem ve Savaş Astsubayları kurtarmak için terörist elebaşı Şiyar’ın kampına geldiğinde astsubaylar çoktan harekete geçmiştir. Ortalık tam bir yangın yerine dönerken Şiyar’ın son hamlesi Görkem ve Savaş’ı ölümle burun buruna getirir. Yoğun ateş altında onların olduğu noktaya ulaşan Yüzbaşı Bozkurt ve Astsubay Çekiç orada hiç beklemedikleri bir manzarayla karşılaşırlar.  Kılıç Timi’nin eline düşeceğini anlayan Şiyar ise kendini kurtarmak için başka bir yol bulmaya çalışır. Kopuz Albay, bölgede daha fazla kalmaları çok riskli olduğu için Kılıç Timi’nin karargaha dönmesini ister. Karargahta  Şiyar ve birlikte hareket ettiği Çakal’la Artin’i yakalamak için hemen araştırmalara başlanır...

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor! - Resim : 2

Kılıç Timi dört gözle Kopuz Albay’dan gelecek operasyon haberini beklerken İlyas Astsubay da Ayça’yla birlikte biraz vakit geçirmek ister. Ancak iki sevgilinin bu buluşması büyük bir şokla bitecek ve bu durum İlyas ve Ayça’nın hayatlarında yepyeni ve zorlu bir süreci başlatacaktır.

Bu arada Kopuz Albay, gelen önemli bir istihbaratın Şiyar’la ilgisi olduğunu belirler ve hemen bu bilgi doğrultusunda detaylı bir plan yapar. Kılıç Timi’ni hemen hareket geçiren Kopuz Albay için artık hesap kapatma zamanı gelmiştir.

Kaynak: Haber Global TV

Savaşçı Savaşçı dizisi haberleri dizi dizi haberleri