Savaşçı dizisinden kötü haber! Fox TV'ye veda ediyor

Dizi Haberleri Savaşçı
Savaşçı dizisinden kötü haber! Fox TV'ye veda ediyor

FOX TV'de bir dönem reyting rekorları kıran Savaşçı dizisi, 5. sezonda istenilen başarıyı yakalayamadı. Dizinin iki bölüm sonra ekranlara veda edeceği ortaya çıktı.

Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, ‘Bordo Berelilerin’ hikayelerini anlatan Savaşçı dizisinden hayranlarını üzecek haber geldi. 

Fox TV ekranlarında 4 sezon boyunca yayınlanan dizi, bir süre ara verdikten sonra 5. sezonuyla birlikte geri dönmüştü. Ancak başarılı isimleri kadrosuna katmasına rağmen istenilen ivmeyi yakalayamamıştı.

Savaşçı dizisinden kötü haber! Fox TV'ye veda ediyor - Resim : 1

REYTİNGLERDEKİ DÜŞÜŞ ENGELLENEMEDİ

Tamer Karadağlı'nın diziye veda etmesinin ardından 6 oyuncuyla daha anlaşmaya varıldığı fakat yeni katılan oyuncular da reytinglere istenilen oranda etki edemediği aktarıldı. Savaşçı'nın kadrosunda Emret Komutanım dizisiyle büyük bir başarı yakalayan Sarp Leventoğlu da yer alıyor. Ancak Berk Oktay'ın Yasak Elma'ya transferinin ardından ipin büyük kısmını tek başına göğüsleyen Leventoğlu'nun da reytinglerdeki düşüşü tek başına engelleyemediği, tüm bu gelişmelerin ardından da Savaşçı ve FOX TV'nin yol ayrımına girdiği öğrenildi.

EKRANLARA VEDA EDİYOR!

Savaşçı dizisinin yayınlanacak iki yeni bölümünün ardından 109. bölümüyle birlikte ekranlara veda edeceği ortaya çıktı. 

Savaşçı hayranları, dizinin dijital bir platformda devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Ancak dizi kulislerinden aktarılan bilgilere göre henüz bu konuda bir gelişme olmadığı ve Savaşçı'nın yapımcılarının yeni bir platform ile anlaşmadığı ifade edildi.

Kaynak: Haber Global TV

Savaşçı Savaşçı dizisi dizi dizi haberleri FOX TV dizileri