Masumiyet dizisinde erken veda

Masumiyet
Masumiyet dizisinde erken veda

Geçtiğimiz şubat ayında ilk bölümüyle FOX TV'de ekrana gelen Masumiyet dizisinde görev değişikliği yaşanacak.

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın başrollerde yer aldığı Masumiyet dizisi kısa sürede sezonun ses getiren yapımları arasında yer almayı başardı. 

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Dizinin başarılı yönetmeni Ömür Atay başından beri planlandığı gibi kurucu yönetmenliğini yaptığı Masumiyet'teki görevini 7. bölümden itibaren devredecek.

İmza attığı ödüllü sinema filmleriyle tanınan Atay, Almanya'da çekeceği filmin senaryo çalışmalarına yoğunlaşmak için yapım şirketi Gold Film'le karşılıklı anlaşarak diziye veda edecek.

Masumiyet dizisinde erken veda - Resim : 1

Atay'ın ardından 8. bölümden itibaren son olarak Mucize Doktor'da görev alan Aytaç Çiçek reji koltuğuna oturacak.

MASUMİYET'İN KONUSU NEDİR?

İlker Ilgaz'ın kendi düğününde gözaltına alınmasıyla başlayan yeni süreç, yasak aşkın üzerindeki sır perdesini aralar. Üstü kapatılmış gerçekler ve görmezden gelinen yalanlar yavaş yavaş ortaya çıkarken, Bahar ve Hale çocukları uğruna karşı karşıya gelir. 'Benim oğlum yapmaz' sözünden dönmeyen Hale, İlker'in imajını kurtarmak için harekete geçer ve İrem'le, İlker'in cezaevinde evlenmelerine ön ayak olur. Kızının gizlice evlenmesiyle deliye dönen Harun ise çoktan tarafını seçmiştir. İrem, babasının tüm çabasına rağmen, tamamen kayınvalidesinin kontrolüne geçer. Bahar, kızının yoğun bakımdan çıkmasını adalete sığınarak beklerken, Ilgaz'lar sayesinde sınırsız gücün nasıl bir şey olduğu gerçeğiyle de tanışmak üzeredir. Ela'nın gözünü açmasıyla nefesler tutulur ve dava süreci başlar. İlker'in savunma stratejisi ise son derece acımasızdır.

Masumiyet’in 5. bölümü, 24 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de Fox TV’de yayınlanacak. 

Masumiyet dizisi Masumiyet dizisi haberleri FOX TV dizisi