Fox TV bir dizinin daha fişini çekti! 6. bölümüyle final yapıyor

Elbet Bir Gün Dizi Haberleri
Fox TV bir dizinin daha fişini çekti! 6. bölümüyle final yapıyor

Fox TV'de yayınlanan dizilerden hayranlarına art arda kötü haberler geliyor. Hazal Kaya'nın başrollerde yer aldığı Misafir dizisinin ardından bir diziden daha final haberi geldi.

Başrolünde Mucize Doktor dizisinin Nazlı’sı Sinem Ünsal, Burak Yamantürk ve Şebnem Bozoklu'nun yer aldığı Elbet Bir Gün dizisinin ekran macerası kısa sürdü.

Yönetmen koltuğunda Gül Oğuz'un oturduğu Most Yapım imzalı dizi reytinglerde beklentileri karşılayamamasının ardından 6. bölümde final yapma kararı aldı.

Televizyon dünyasındaki reyting yarışı hızla sürerken geçtiğimiz günlerde Yalancı ve Ada Masalı dizileri de final yapacaklarını açıklamıştı.

Elbet Bir Gün 5. bölüm 5 Aralık pazar akşamı saat 20.00'de Fox TV'de!

Fox TV bir dizinin daha fişini çekti! 6. bölümüyle final yapıyor - Resim : 1

ELBET BİR GÜN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kapadokya'nın bir kasabasındaki metruk bir gecekondunun bodrumunda aynı aileye ait beş ceset bulunur. Bundan on beş yıl önce öldürülen ailenin geride kalan iki ferdi Feride ve Nesime ise kayıptırlar. Gazeteci Murat Güven'in olayı 'Kayıp Hayatlar' adlı programında ele almasıyla Nesime'nin eski kocası zalim Cemil, on beş yıldan bu yana kayıp olan kız kardeşlerin peşine düşer.

Feride, yeni bir kimlikle kendisine yeni bir hayat kurmuş ve çok güzel bir evlilik yapmıştır. Büyük bir aşkla bağlı olduğu kocası Mehmet'in de geçmişinden gelen sırları vardır. Nesime ise kardeşinin tersine hayalini kurduğu yaşantıya hiçbir zaman erişememiştir.

Hayatta kalmak ve sevdiklerini korumak için gerçek kimliklerinin ortaya çıkmasını engellemeye çalışan iki kadının hayatları program yayınından sonra geri dönülmez bir biçimde alt üst olur.

Kaynak: Haber Global TV

Fox TV dizi dizi haberleri