Fox News'te 'You' anlaşmazlığı! Sosyal medyada viral oldu

Magazin Haberleri

FOX News sunucusu Laura Ingraham ile canlı yayın konuğu Raymond Arroya arasındaki 'You' anlaşmazlığı viral oldu. Arroya popüler Netflix dizisi 'You'dan bahsederken, bu kelime 'sen' anlamına geldiği için sunucu kendisinden bahsedildiğini düşündü.

ABD’de yayın yapan FOX News sunucusu Laura Ingraham ile canlı yayına konuk ettiği Raymond Arroya arasındaki diyalog sosyal medyada viral oldu. Netflix’te yayınlanan “You” dizisindeki kızamık sahnesine atıfta bulunan Arroyo’yu yanlış anlayan Ingraham, “Bekle bekle, ben kızamıktan ne zaman bahsettim?” dedi.
İlerleyen saniyelerde Arroya'nın üstüne basa basa "You", "Sen" diye diziden bahsetmeye devam etmesi üzerine şaşkınlığını gizleyemeyen ve kendisinden bahsedildiğini düşünmeye devam eden Igraham, gülmeye başladı.

Söz konusu sahne, dizide Henry adlı çocuk karakterin kızamık olduktan sonra hastaneye kaldırılmasıyla birlikte aşı karşıtlığı tartışmasına değiniyor.

Videonun viral olması üzerine ertesi gün canlı yayında bu konuya değinen Ingraham ve Arroya, sosyal medya üzerindeki yorumlara da yanıt verdi. Ingraham, "Ne düşünüyorum biliyor musun Raymond? Sanırım dışarıda muhafazakarların eğlenmesini sevmeyen bir sürü liberal var. Düşüncem bu" dedi.

Fox News'te 'You' anlaşmazlığı! Sosyal medyada viral oldu - Resim : 1

YOU DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Tehlikeli bir cazibeye sahip, ileri derecede obsesif genç bir adam, takıntı hâline getirdiği kişilerin yaşamlarına girmek için sınırları zorlar.

You, Greg Berlanti ve Sera Gamble tarafından geliştirilen Amerikan psikolojik gerilim türündeki televizyon dizisidir. Caroline Kepnes'in 2014'te yayımlanan romanından uyarlanarak yapılan dizide, New York'ta yaşayan Joe Goldberg (Penn Badgley) isimli bir kitapçının, dükkanına gelen Guinevere Beck'e (Elizabeth Lail) aşık oluşu ve ona takıntılı hale gelişi anlatılıyor.

Dizi ilk olarak 9 Eylül 2018'de ABD'deki Lifetime kanalında, uluslararası olarak 26 Aralık 2018'de Netflix'te yayımlandı. Dizinin üçüncü sezonu seyirciyle buluştu.

Kaynak: Haber Global TV

Fox News Netflix magazin magazin haberleri