Fotoğrafçı Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman evlendi! 12 şahitle 'evet' dedi

Magazin Haberleri
Fotoğrafçı Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman evlendi! 12 şahitle 'evet' dedi

Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut ile söz yazarı ve caz yorumcusu Ada Sanlıman, 5 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırdı. Çiftin düğününe sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman, Muğla Akyaka'da dünyaevine girdi. Habertürk'ün haberine göre; Çiftin nikah defterinin 12 kişilik şahit ordusu ile birlikte imzalandığı törende; Mehmet Turgut'un şahitliğini üstlenen isimler şöyleydi:

Fotoğrafçı Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman evlendi! 12 şahitle 'evet' dedi - Resim : 1

TAM 12 ŞAHİT 

Mustafa Alabora, Serdar Bilgili, Ömer Faruk Sorak, Alper Kul, Keremcem, Ufuk Ateş, Erdinç Togulga yaparken, Ada Sanlıman'ın şahitliğini ise Birce Akalay, Pelin Kaçar, Selma Merter ve Selin Ataman.

Fotoğrafçı Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman evlendi! 12 şahitle 'evet' dedi - Resim : 2

200 DAVETLİ

Düğüne, gelin ile damadın ailesi ve çok yakın dostlarından oluşan 200 kişi katıldı. Konuklar arasında Ayşegül Dinçkök, Birce Akalay, Banu Zeytinoğlu ve Mustafa Alabora, Aylin Kontente ve Alper Kul, Keremcem, Doğan Duru, Güneş Duru, Selçuk Basa, Güvenç Dağüstün, Burçin Büke, Melek ve Ali Manisalı, Derya Alabora, Memet Özer, Can Yücel, Ayşe Mine, Süha Derbent ve Asuman Dabak da yer aldı.

Fotoğrafçı Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman evlendi! 12 şahitle 'evet' dedi - Resim : 3

ÜNLÜ İSİMLER SAHNE ALDI 

Davetliler çiftin nikah anlarını cep telefonlarıyla kaydetti. Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde Redd, Keremcem, Güvenç Dağüstün ve Sasa sahne alarak gelin ve damat için şarkı söyledi.

Gelin Ada Sanlıman'ın da konukları için şarkılarını seslendirdiği düğünde, Sanlıman ve Birce Akalay'ın birlikte "Dance Me to the End of Love" adlı Leonard Cohen şarkısını söylediği anları Banu Zeytinoğlu paylaştı.

Mehmet Turgut düğün magazin magazin haberleri