Flaş iddia: Leyla ile Mecnun dizisinin yayın tarihi belli oldu mu?

Flaş iddia: Leyla ile Mecnun dizisinin yayın tarihi belli oldu mu?

Başrollerinde Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Osman Sonant ve Cengiz Bozkurt'un yer aldığı Leyla ile Mecnun dizisi yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Exxen için aynı kadroyla çekilecek olan dizinin yayın tarihiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

TRT 1 ekranlarında üç sezon yayınlanan ama etkisi hala bitmeyen 'Leyla ile Mecnun' dizisinin yeni bölümleriyle yeniden seyirciyle buluşacağı sık sık gündeme geliyordu. 

2011 - 2013 yılları arası ekrana taşınan diziyle ilgili hayranlarını sevindiren bir gelişme yaşandı. Final yapamadan ekran yolculuğu sonlandırılan absürt komedi dizisi Leyla ile Mecnun, Acun Ilıcalı’nın ile yeniden ekrana taşınacak. 

Sevilen dizi, Exxen için Onur Ünlü tarafından yeniden çekilecek. Aynı kadro ve aynı hikaye üzerinden sürdürüleceği öğrenilen Leyla ile Mecnun'un çekimleri, yaz aylarında başlayacak.

Flaş iddia: Leyla ile Mecnun dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? - Resim : 1

"ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BAŞI..."

Leyla ile Mecnun'un yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı merak edilirken, Milliyet yazarı Sina Koloğlu efsane dizinin yayın tarihiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: 

“Exxen’in tartışmasız en büyük bombası ‘Leyla ile Mecnun’un yeni bölümlerinin tam kadroyla yeniden çekilecek olması... ‘Kült’ dizinin kemik izleyicisi var. Böyle projeler unutulmuyor. Büyük bir hazırlık yapılıyormuş. Peki ne zaman yayında olacak? Günü ve saatini şimdiden kestirmek mümkün değil tabii ki. Ama bir zamanı var. Kulağıma gelen, önümüzdeki sezon başı... Yani sonbahar."

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Exxen Leyla ile Mecnun dizisi exxen dizileri dizi haberleri leyla ile mecnun yeni bölümler ne zaman yayınlanacak