Filiz Akın ile Türkan Şoray bir araya geldi: "İki Cumhuriyet kadını arkadaş buluştuk"

Magazin Haberleri

Yeşilçam'ın usta oyuncuları Filiz Akın ile Türkan Şoray bir araya geldi. Akın o anları sosyal medya hesabından paylaştı, takipçilerinden beğeni yağdı.

Yeşilçam’ın efsane oyuncuları Filiz Akın ile Türkan Şoray bir araya geldi. Akın, Şoray’la buluştuğu o anları Instagram hesabından paylaştı.

"İKİ CUMHURİYET KADINI BULUŞTUK"

Akın paylaşımına “Geçen gün iki Cumhuriyet kadını arkadaş buluştuk. Bu yakın #tbt ile sizlere de sevgi ,dostluk, sevgiler yollamak istedim” notunu düştü.

İki usta oyuncunun paylaşımı takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü.

Ajda Pekkan, Metin Özülkü, Sunay Akın, Perihan Savaş gibi ünlü isimler de bu paylaşıma yorumlarda bulundu.

Filiz Akın ile Türkan Şoray bir araya geldi: "İki Cumhuriyet kadını arkadaş buluştuk" - Resim : 1

FİLİZ AKIN'IN SON SAĞLIK DURUMU NASIL?

Bu yılın başlarında sağlık sorunları yaşadığını ve bu sebeple hastaneye gittiğini söyleyen Filiz Akın'ın üst kulağında şüpheli bir doku olduğu söylenmişti.

Doktorların verdiği bilgiler doğrultusunda sol kulağındaki kanserli dokunun alınması adına iki kez ameliyat olan Filiz Akın, sosyal medyada sık sık sağlığına ilişkin paylaşımlar yapmaya başlamıştı.

Son olarak bir ay önce "Bir türlü iyileşemedim" diyerek MR çektireceğini açıklamış ve sağlık durumunun iyiye gittiğini söylemişti.

İki kez kanser tedavisi görmüş olan 80 yaşındaki ünlü ismin 'O kadar ilaç ve tedaviye rağmen iyi değilim' demesi herkesi endişelendirmişti.

Filiz Akın bu süreçte sık sık en büyük destekçilerinden birinin oğlu olduğunu sosyal medyadan paylaşmaya devam ediyordu.

Seyircisine final bölümü bile çekmeden veda eden Arka Sokaklar dizisi, yapımın oyuncuları yeniden buluşturması ile yeniden ekranlara geri döndü. İlker İnanoğlu da yıllardır dizinin başrol isimleri arasında. Dizi çekimleri başlayınca kendisi ailesinden uzakta olmak durumunda kalmış.

Kaynak: Haber Global TV

Türkan Şoray Filiz Akın magazin haberleri