Filiz Akın, Cüneyt Arkın'ın vefatının ardından açıklama yaptı: "Sanki içime doğmuş..."

Cüneyt Arkın Magazin Haberleri
Filiz Akın, Cüneyt Arkın'ın vefatının ardından açıklama yaptı: "Sanki içime doğmuş..."

Cüneyt Arkın ile pek çok efsane yapımda birlikte rol alan Filiz Akın, usta oyuncunun ölüm haberi sonrası yıkıldı. Son dönemde yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Filiz Akın, Cüneyt Arkın'ın ölüm haberi sonrası "Haberin yarattığı şok etkisiyle konuşamıyorum" dedi.

Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncası Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik ve Filiz Akın ile onlarca filmde rol alan usta isim Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti. Arkın kalbinin durması sonucu vefat etti.

Filiz Akın, Cüneyt Arkın'ın vefatının ardından açıklama yaptı: "Sanki içime doğmuş..." - Resim : 1

Cüneyt Arkın ile Oyun Bitti, Küçük Sevgilim, Acı Hayat, Seni Sevmek Kaderim, Lekeli Melek gibi yapımlarda birlikte rol alan Filiz Akın sosyal medyadan ölüm haberi sonrası bir paylaşım yaptı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Cüneyt Arkın'ın ölüm haberi eski dostu Filiz Akın'ı da yıktı.

Son dönemlerde sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Filiz Akın açıklamasında şunları yazdı:

"Sanki içime doğmuş da acı haberi duymak, istemiyormuşum gibi televizyonu açmamıştım bu sabah. Hâlâ haberin yarattığı şok etkisiyle konuşamıyorum. Telefonlarım çalıyor durmadan… Öyle üzgünüm ki… Hani klasik bir tanımlama vardır: O bizim Malkoçoğlu’muz, Kara Murat'ımız, Battal Gazi'miz, Dünyayı kurtaran cengaverimizdi falan filan… En kısa haliyle o bizim Cüneyt Arkın’ımız'dı… En kısa haliyle o bizim 'Cüneyt Arkın’ımız'dı. Biraz kendime gelince devam ederim…"

Filiz Akın, Cüneyt Arkın'ın vefatının ardından açıklama yaptı: "Sanki içime doğmuş..." - Resim : 2

Filiz Akın, Cüneyt Arkın'ın vefatının ardından açıklama yaptı: "Sanki içime doğmuş..." - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri Cüneyt Arkın Filiz Akın Yeşilçam Fahrettin Cüreklibatur